Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ...ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ, ΤΙ ΛΕΤΕ; ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ;;;


ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα “Jacqueline de Romilly” του Υπουργείου Παιδείας , στο πλαίσιο του θεσμού για την Αριστεία & Καινοτομία  που προωθεί το Υπουργείο, η ΥπουργόςΆννα Διαμαντοπούλου και η Υφυπουργός, Εύη Χριστοφιλοπούλου, βράβευσαν την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011,  100 έργα εκπαιδευτικών από όλη την χώρα που  διακρίθηκαν για την καινοτομία τους . Ανάμεσά τους  βρίσκονταν και το  έργο «Η  Διδασκαλία της Κολύμβησης στα Δημοτικά Σχολεία της Κατερίνης». Το έργο εκπονήθηκε από  ομάδα εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής, η οποία αποτελείται από τους Μισαηλίδη Κ.  του  Δ.Σ, Σβορώνου,  Νικοδέλη Θ.  του 12ου Δ.Σ. Κατερίνης και Νταμπάκη Β.  του 7ου Δ.Σ,  υπό την καθοδήγηση του Σχολικού Συμβούλου Φυσικής Αγωγής Παπαργυρίου Α. και εφαρμόστηκε για τρίτη συνεχή χρονιά σε σχολεία του Δήμου Κατερίνης (2ο ,7ο,9ο 12ο,13ο  Δ.Σ. Κατερίνης , Δ.Σ. Περίστασης και Δ.Σ. Σβορώνου).
Πρέπει να σημειωθεί ότι η πρόκειται για μία εκδήλωση ηθικής επιβράβευσης του ζήλου των εκπαιδευτικών  σε ομαδική ή ατομική δουλειά. Η αξιολόγηση των 860  έργων που υποβλήθηκαν έγινε από 131 άμισθους αξιολογητές, με επιστημονική και διδακτική επάρκεια. Το κάθε έργο εξετάστηκε χωρίς οι αξιολογητές να γνωρίζουν το όνομα και το σχολείο προέλευσης του δημιουργού.