Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Στήριξη σε Πιλάβιο από τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.

Με 54 ψήφους υπέρ και μόλις τέσσερις κατά εγκρίθηκε από τη Γενική Συνέλευση ο διοικητικός απολογισμός της ΕΠΟ παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος, βρέθηκε στο στόχαστρο έντονης κριτικής.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, επιτέθηκε στον κ. Πιλάβιο για τους διαλόγους που εμφανίζεται να έχει με Αχιλλέα Μπέο στις τηλεφωνικές συνομιλίες που κατέγραψε η ΕΥΠ στα πλαίσια των ερευνών για την υπόθεση των «στημένων» παιχνιδιών.
Ακόμα, την παραίτηση του προέδρου της ΕΠΟ ζήτησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου. «Πρέπει να δείξετε το καλό παράδειγμα και να παραιτηθείτε και να ακολουθήσουμε και μείς. Είναι νομίζω η πιο σωστή λύση. Όσο παραμείνετε στην θέση αυτή, μόνο καλό δεν κάνετε. Έχετε όλη την καλή θέληση αλλά δεν μπορείτε».

Τα υπόλοιπα μέλη, πάντως, της Γ.Σ. δεν φαίνεται να πείσθηκαν από τα επιχειρήματα των δυο ανδρών. Έτσι, μόνο οι ΕΠΣ Ηρακλείου, Κιλκίς, Κυκλάδων και Λάρισας καταψήφισαν τον απολογισμό Πιλάβιου.
«Κάτι καλό πάει να γίνει στο ποδόσφαιρο, μην το ακυρώνετε με τη στάση σας. Ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να δουλέψει», και «δεν θέλω να πω τι έχει κάνει η ΕΠΟ για το θέμα. Ας το αφήσουμε, είναι λεπτά ζητήματα αυτά», ήταν η απάντηση Πιλάβιου στους επικριτές του.