Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

ΖΩΔΙΑ....


Κριός: είναι γεννημένο αρχηγός, του λείπει το αίσθημα της μετριοφροσύνης και συχνά θα το βρείτε να ηγείται μιας αγέλης. Δεν συμπαθεί να του αντιτίθενται.

Ταύρος: επίμονο, σταθερό αλλά και όμορφο και τρυφερό. Είναι ιδιαίτερα ήρεμο, όταν αισθάνεται άνετα στο περιβάλλον όπου βρίσκεται.

Δίδυμοι: διαθέτει τόση ενεργητικότητα που ορμά από το ένα μέρος στο άλλο και δείχνει ότι θέλει να καταλάβει δύο διαφορετικές θέσεις την ίδια στιγμή. Είναι φιλικό με όλους.

Καρκίνος: του αρέσει να φροντίζει τους άλλους και εύκολα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις ευαισθησίες τους. Ιδιαίτερα διαισθητικό, θα είναι πάντα στο πλευρό σας.

Λέων: είναι τυχερό και όμορφο και το ξέρει. Αμέσως τραβά την προσοχή, χάρη στο μεγαλοπρεπές ύφος του. Δεν έχετε να κάνετε τίποτε άλλο, παρά να το λατρεύετε και να το μεταχειρίζεστε όπως ταιριάζει στη «μεγαλειότητά» του.

Παρθένος: σοβαρό και ήρεμο, πολλές φορές το διαλέγουμε για το σεμνό του ύφος. Κρατήστε το απασχολημένο και δώστε του την ευθύνη ενός ανθρώπου ή άλλου ζώου.

Ζυγός: θέλει την ειρήνη με οποιοδήποτε κόστος. Διακρίνεται για τη γλυκύτητα της συμπεριφοράς του και τους ευγενικούς τρόπους του. Είναι γοητευτικό και πάντα αξιολάτρευτο και σας προδιαθέτει να του κάνετε όλα τα χατίρια.

Σκορπιός: όταν σας κοιτάζει με το διαισθητικό βλέμμα του, προσπαθεί να σας επιβάλει την προσωπικότητά του. Αρκετές φορές νιώθετε ότι κρύβει μέσα του μια δύναμη που, όταν την αφήσει να εκδηλωθεί, τρομάζει τους γύρω του.

Τοξότης: ξέρει πώς να διασκεδάζει και χαίρεται τη δραστηριότητα στο ύπαιθρο, επειδή είναι εξωστρεφές και παιχνιδιάρικο. Του αρέσει να κοιμάται πάνω στα ρούχα σας και να μυρίζει το άρωμά σας. Αγαπά τα άλλα ζώα και τους ανθρώπους.

Αιγόκερως: ωριμάζει πολύ γρήγορα από μικρή ηλικία. Είναι επίμονο και σταθερό, μελετά προσεκτικά κάθε κίνηση και πράξη του. Έχει αυστηρό ύφος και φαίνεται υπερβολικά σοβαρό και απόμακρο.

Υδροχόος: έχει ανάγκη από ελευθερία κινήσεων και είναι πολύ πιο έξυπνο απ΄όσο αφήνει να φαίνεται. Συχνά, νομίζετε ότι είναι επιπόλαιο, αλλά μπορεί να σας εκπλήξει με τη νοημοσύνη του.

Ιχθύες: ντροπαλό και ανασφαλές, αλλά γεμάτο τρυφερότητα. Πλημμυρισμένο από ευγενικά συναισθήματα, δεν σταματά να σας προφυλάσσει. Είναι ρομαντικό και όσο εύκολα επηρεάζεται από τους γύρω του, το ίδιο εύκολα απογοητεύεται.