Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΣΟΚ: Μάθε Πόσο κοστίζει το κανό του Παπανδρέου

ΣΟΚ: Μάθε Πόσο κοστίζει το κανό του Παπανδρέου

Ήταν πριν από περίπου δύο χρόνια που ο Γιώργος Παπανδρέου εθεάθη να κάνει την πρώτη του βόλτα με κανό στα

παραλία της Αττικής. Όλοι τότε πιστέψαμε πως είναι μια αθλητική ενασχόληση με σύντομο τέλος.

Η ανάγκη για αντικατάσταση του κανό του πρωθυπουργού προέκυψε έπειτα από ένα ατύχημα στην Υδρα άπου το προηγούμενο κίτρινο «ερασιτεχνικό» κανό του κ. Παπανδρέου υπέστη σοβαρή ζημιά (έμπαζε νερά).Η αλήθεια είναι πως μετά το ατύχημα με το ποδήλατο, οι γιατροί τού συνέστησαν να ασχοληθεί με την κωπηλασία που δεν επιβαρύνει τη μέση, και ο πρωθυπουργός όχι απλώς ασχολήθηκε, αλλά την αγάπησε. Έτσι, στη Σκιάθο εμφανίστηκε με το νέο απόκτημα του, ένα λευκό υπερσύγχρονο κανό αξίας 3.500 ευρώ, που ενσωματώνει όλες τις εφαρμογές των σύγχρονων υλικών.

Μόλις επέστρεψε στην Αθήνα ο κ. Παπανδρέου επισκέφτηκε το κατάστημα του φίλου του κ. Βασίλη Μπουτσόρη, ο οποίος έχει μαγαζί με είδη θαλάσσης και παρήγγειλε το νέο του κανό.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» πριν από τις καλοκαιρινές του διακοπές, ένα ασπρόμαυρο κανό της εταιρείας Epic, τύπου V8, βρισκόταν στα χέρια του. Από την Πάρο, στη Σέριφο και μετά στη Σκιάθο ο πρωθυπουργός δεν σταμάτησε να αθλείται συντροφιά με τον νέο του «φίλο», ο οποίος αποδεικνύεται ιδιαίτερα σκληροτράχηλος. Άλλωστε, το νέο κανό είναι ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην αγορά αυτή τη στιγμή.