Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Schumacher: Είναι σίγουρο, θα τρέχω και το 2012!

Μπορεί στις 3 Ιανουαρίου του 2012 να κλείνει τα 43, αλλά ο Michael Schumacher δηλώνει κατηγορηματικά ότι θα είναι στη Formula 1 και την επόμενη σεζόν, σε μια -πολύ δύσκολη- προσπάθεια να πάρει τον 8ο τίτλο και να ολοκληρώσει την καριέρα του στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα του πλανήτη.

Πριν από μερικές μέρες, δημιουργήθηκαν φήμες σχετικά με το ενδεχόμενο αποχώρησης του Γερμανού. Ωστόσο, η μάνατζερ του πολυπρωταθλητή, Sabine Kehm, τόνισε ότι όλα αυτά είναι βλακείες. Έφτασε, λοιπόν, η σειρά του Schumacher να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Ο 42χρονος ξεκαθαρίζει ότι θα οδηγεί για τη Mercedes GP και το 2012.
Σίγουρα θα τρέχω και τον επόμενο χρόνο, είναι οριστικό. Θα πρέπει να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και πόση ενέργεια και διασκέδαση θα υπάρχει.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι Γερμανοί μένουν πάρα πολύ πίσω στη μάχη του τίτλου και αυτό θα είναι εξαιρετικά δύσκολο και την επόμενη σεζόν. Το ίδιο παραδέχεται και ο Schumi.
Θα ήταν αλαζονικό αν κάποιος περιμένει από εμάς να παλέψουμε για τον τίτλο του χρόνου. Αυτή τη στιγμή, είμαστε πάρα πολύ πίσω.
Πηγή: corrieredellosport