Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Τρεις φορές πλήρωσε για να βρεθεί ξανά με τον γιό του ..αλλά μάταια!


Συνελήφθη στον Κρατικό Αερολιμένα Κέρκυρας, μία 26χρονη Βουλγάρα, όταν επιχείρησε να φύγει παράνομα από τη χώρα, με προορισμό χώρα της κεντρικής Ευρώπης, συνοδεύοντας έναν 15χρονο Ιρακινό, ο οποίος επίσης συνελήφθη.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η Βουλγάρα καθοδηγούμενη από άλλους τρεις αλλοδαπούς, οι οποίοι αναζητούνται, διευκόλυναν την μεταφορά του ανήλικου, μέσω του ΚΤΕΛ από την Αθήνα στην Κέρκυρα και στην συνέχεια, βάση της συμφωνίας, θα επιχειρούσαν την έξοδο τους μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Κέρκυρας.
Τα μέλη της οργάνωσης προσπάθησαν άλλες δύο φορές να προωθήσουν τον ανήλικο Ιρακινό από τον Κρατικό Αερολιμένα Αθηνών και από το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Επίσης, τα μέλη της οργάνωσης θα λάμβαναν ως αμοιβή από τον ανήλικο Ιρακινό, αλλά και από τον πατέρα του, ο οποίος ζει σε χώρα της κεντρικής Ευρώπης, το χρηματικό ποσό των 3.125 ευρώ.
Οι λαθροδιακινητές καλώς συνελήφθησαν, όμως δεν παύει ένας πατέρας να θέλει τι πιο λογικό, από το να βρεθεί και πάλι με τον γιο του και αυτή η υπόθεση, απλά μας θυμίζει σε όλους, ότι πίσω από κάθε τέτοια περίπτωση υπάρχουν αληθινές οικογενειακές τραγωδίες, που δυστυχώς δεν βρίσκουν λύση!