Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΑΕΚ – Πιερικός Αρχέλαος

Δημ. Γαλάνης: «Είναι μεγάλη τιμή για μας να αγωνιζόμαστε με τη βασίλισσα του ελληνικού μπάσκετ»

Το Σάββατο στις 5,00 μ.μ. στα Άνω Λιόσια

Για την 9η αγωνιστική παίζει το Σάββατο ο Πιερικός Αρχέλαος στις 5 μ.μ. στο 3ο κλειστό γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων, στην Αθήνα, όπου φιλοξενείται από την ιστορική ΑΕΚ και ο αγώνας, μετά από απόφαση της ΕΟΚ, θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών».

Η αποστολή του Πιερικού Αρχελάου που «κατεβαίνει» στην Αθήνα και που αποτελούν οι: Δαμαλής, Ιωακειμίδης, Μαλτέσιος, Μαρμαρινός, Μάρτζος, Μπεχλιβάνης, Μπουρδάνος, Μποχωρίδης, Πανάρας, Σταμπουλής, Φακοπουλίδης και Φουτσιτζής, έχει ως στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα για την επίτευξη του οποίου θα παίξει σημαντικό ρόλο και το ανάλογο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μετά τις δύο συνεχόμενες σημαντικές νίκες.

Για τον αγώνα, ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για μας να αγωνιζόμαστε με τη βασίλισσα του ελληνικού μπάσκετ, η οποία βρίσκεται στην Α2 κάτω από ειδικές συνθήκες και που ουσιαστικά δεν ανήκει εδώ. Στο αγωνιστικό, πρόκειται για μια ομάδα με πάρα πολύ έμπειρους παίκτες και έναν εξαιρετικά έμπειρο προπονητή και εμείς θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να φανούμε ανταγωνιστικοί και θα δώσουμε τους αγωνιστικούς μας στόχους βάσει των δεδομένων που έχουμε. Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και λυπάμαι που θα λείπει ο κόσμος της ΑΕΚ, γιατί παιχνίδια χωρίς φιλάθλους είναι άχρωμα, άοσμα και άγευστα».

● Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Παναγιώτου, Τσούνας και Σαλαβός.