Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Το θέατρο του παραλόγου στο δήμο Θεσσαλονίκης συνεχίζεται.



alt


Διώχνουν μέχρι τέλη Δεκεμβρίου 450 8μηνίτες συμβασιούχους και κάνουν δίμηνες προσλήψεις 500 ατόμων!» Και όλα αυτά, σύμφωνα με βάσιμη καταγγελία 8μηνίτη συμβασιούχου στον τομέα Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης.
«Μας διώχνουν με τη δικαιολογία ότι δεν καλύπτουμε πάγιες και διαρκείς ανάγκες και προσλαμβάνουν άλλους, καινούριους για δύο μήνες. Αλήθεια αυτοί θα καλύπτουν μετά από δύο μήνες πάγιες και διαρκείς ανάγκες», διερωτήθηκε ο συμβασιούχος.
Αποκάλυψε δε, πως οι 500 δίμηνες προσλήψεις θα γίνουν… κάτω από το τραπέζι, αφού δεν θα προηγηθεί κανένας διαγωνισμός ΑΣΕΠ!
Οι συμβασιούχοι θα προσπαθήσουν αύριο, να
επισκεφθούν το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, προκειμένου να τους ενημερώσει τι έγινε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησής του με τους αρμόδιους στο υπ.Εργασίας.
Πάντως, οι συμβασιούχοι σκέφτονται να φτάσουν το θέμα μέχρι το τέρμα και δεν αποκλείουν ακόμα και…ακραίες ενέργειες!
Να υπενθυμίσουμε πως οι συμβασιούχοι αγωνίζονται εδώ και μέρες, για το θέμα της παρέκτασης.
Τη Δευτέρα, βρέθηκαν για άλλη μια φορά στη συνεδρίαση του ΔΣ, και ζητούσαν να τους δοθεί το χαρτί της βεβαίωσης, ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, ώστε στη συνέχεια να εκδικαστεί το αίτημά τους για παράταση του χρόνου εργασίας τους από δικαστήριο των Αθηνών. Αλλά, απερρίφθη!