Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

 ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΠΡΙΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ


Ο αγώνας της Πιερίας κατά των διοδίων είναι παλλαϊκός και πάνδημος, διακομματικός και απ΄ ευθείας υπέρ των συμφερόντων των πολιτών που άμεσα αποφάσισαν και ανέλαβαν να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους. Των πολιτών που δεν μπορούν να περιμένουν κι άλλο μήπως κάποιος ή κάποιοι λάβουν επιτέλους υπ΄ όψιν τους τη θέληση του λαού.

Το να προέχει αποκλειστικά η εφαρμογή του νόμου για την ομαλή κυκλοφορία στις εθνικές οδούς (ενώ οι παράδρομοι –όπου υπάρχουν- έχουν μετατραπεί σε «παιχνίδι θανάτου») και η χρήση κρατικών υπηρεσιών για την εφαρμογή μιας συμφωνίας με ιδιώτη (που δεν τήρησε βασικές και κύριες υποχρεώσεις του, πρώτος) στο στάδιο αυτό, είναι τουλάχιστον ύποπτο. Σίγουρα πάντως, αντίθετο με το λαϊκό αίσθημα και αντίπαλο των συμφερόντων των πολιτών της Πιερίας.

Όσοι βρεθήκαμε και πάλι στους δρόμους απαιτώντας την εφαρμογή της λογικής και του νόμου, απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων και την εφαρμογή του νόμου ως προς τα κύρια και τα κοινά και όχι ως προς τα …ιδιωτικά.
Ο αγώνας της Πιερίας κατά των διοδίων θα συνεχιστεί. Και γιατί ο νομός μας έχει το θλιβερό προνόμιο να έχει τώρα πια δυο σταθμούς πανάκριβων διοδίων, ενώ οι δρόμοι μας παραμένουν σκανδαλωδώς κακοί. Και γιατί οι δύο σταθμοί διοδίων της Πιερίας «πλαισιώνονται» από τρεις ακόμα σταθμούς για έργα που παραμένουν «παγωμένα» δυο τουλάχιστον χρόνια.

Είμαστε φιλήσυχοι πολίτες. Υπερασπιζόμαστε τα δίκιά μας που απεμπόλησαν πολλοί, αν και υποσχέθηκαν το αντίθετο πολλάκις στο πρόσφατο παρελθόν. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν, καθήκοντι ή αυτόκλητα να μας μετατρέψει σε παράνομους και κακοποιούς. Στις κινητοποιήσεις μας μετέχουμε όλοι, ανεξαρτήτως κομμάτων, πολλές φορές με τα παιδιά μας, όπως στις παρελάσεις και τις γιορτές. Δεν αυθαιρετούμε: οι αποφάσεις των Δημοτικών μας Συμβουλίων ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΕΒΛΗΘΗΚΑΝ. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας αφαιρέσει κι αυτή τη φορά το δίκιο μας. Κι αυτό ακόμα δεν επεκράτησε, έστω στα στενά όρια του νομού μας. Ο αγώνας θα συνεχιστεί και ως αγώνα πολιτών πρέπει να τον καταγράψει η Πολιτεία μας και τα όργανά της.-

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
 ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ
28 – 1 – 2013