Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ Ο ΣΟΝ ΠΕΝ











Μετά το δεύτερο Όσκαρ της καριέρας του με τον ρόλο του στο ''Milk'', ο Σον Πεν πάει... σπίτι του.
Ο μεγάλος ηθοποιός αποφάσισε να ξεκουραστεί για έναν χρόνο ακυρώνοντας και τις δύο προγραμματισμένες δουλειές, που επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει, το ''Three Stooges'' και το ''Cartel''.

Η αποχώρηση του Πεν από την νέα κωμωδία των αδελφών Φαρέλι (Κάτι τρέχει με τη Μαίρη) ''Three Stooges'', όπου και θα πρωταγωνιστούσε στο πλευρό των Τζιμ Κάρεϊ και Μπενίτσιο Ντελ Τόρο, αναγκάζει το δίδυμο των δημιουργών να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του με πρώτους... επιλαχόντες τους Πολ Τζιαμάτι, Σάιμον Πεγκ, αλλά και τον – ελληνικής καταγωγής – σταρ του εμπορικού σουξέ του φετινού καλοκαιριού ''Hangcover'', Zach Galyfianakis.

Το δεύτερο project, από το οποίο ο Πεν αποχωρεί, είναι το θρίλερ ''Cartel'', στο οποίο ο Πεν θα υποδυόταν έναν πατέρα, που ταξιδεύει στο Μεξικό για να σώσει τον γιο του από τους γκάνγκστερς, που σκότωσαν τη γυναίκα του. Τα γυρίσματα της συγκεκριμένης ταινίας ήταν προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις αρχές του φθινοπώρου, οπότε η Universal τρέχει και δε φτάνει!

Ο Σον Πεν πάντως δείχνει να θέλει να ξεκουραστεί και να ασχοληθεί αποκλειστικά με τον εαυτό του και την οικογένειά του το προσεχές διάστημα. Γιατί ένα Όσκαρ (ούτε και δύο στην συγκεκριμένη περίπτωση) δεν φέρνει την άνοιξη...