Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

ΠΑΛΙ ...ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ?
















ο ιταλικός Τύπος "χτυπάει" ακόμη μοα φορά τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, δημοσιεύοντας και άλλες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες νεαρές γυναίκες πληρώθηκαν για να περάσουν τη νύχτα τους παρέα με τον Καβαλιέρε, στις γιορτές που διοργανώνει στις πολυτελείς κατοικίες του.

"Θύελλα για τις γιορτές του Μπερλουσκόνι. Τέσσερις γυναίκες στην εισαγγελία του Μπάρι: πληρωθήκαμε για να συμμετάσχουμε", γράφει στο πρωτοσέλιδό της η La Stampa, εφημερίδα που ανήκει στον όμιλο Fiat.

Σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, το θέμα αυτό συνδέεται με έρευνα που διεξάγει η εισαγγελία του Μπάρι εις βάρος δύο επιχειρηματιών, των αδερφών Ταραντίνι, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι διαφθοράς.
Μία από τις νεαρές αυτές κοπέλες, η Πατρίτσια Ντ' Αντάρια, παραδέχθηκε στην εφημερίδα Corriere della Sera ότι πήγε δύο φορές στην κατοικία του Μπερλουσκόνι στη Ρώμη, με την υπόσχεση ότι θα λάβει 2.000 ευρώ για την κάθε επίσκεψη.

Η κοπέλα διαβεβαιώνει ότι κατέγραψε τις συνομιλίες της με τον Καβαλιέρε και ότι οι συνομιλίες αυτές βρίσκονται στη διάθεση των υπευθύνων της έρευνας, γράφει ο Τύπος.

"Μου φαίνεται υπερβολή να πληρώσει ο Μπερλουσκόνι 2.000 ευρώ για να βγει με μία γυναίκα. Φαντάζομαι ότι θα μπορούσε να έχει πολλές γυναίκες, και μάλιστα δωρεάν", σχολιάζει στην Corriere della Sera, ο δικηγόρος του Νικολό Γκεντίνι.