Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας καλώ να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση την 30ή Ιουλίου του έτους 2009, ημέρα της εβδομάδας Πέμπτη και ώρα 19.30΄ μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Καταστήματος (οδός 28ης Οκτωβρίου 40 - 4ος όροφος), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο: Λήψη απόφασης για την υποβολή πρότασης από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας για χαρακτηρισμό περιοχών του Νομού Πιερίας ως τουριστικών.
Εισηγητής: κ. Γκουγκουρέλας Χρήστος, Αντινομάρχης.

ΘΕΜΑ 2ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη Επέκτασης του Προγράμματος “Καταπολέμηση κουνουπιών με προνυμφοκτονία στην παραλιακή ζώνη του Ν. Πιερίας για το έτος 2009”, με πόρους της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πιερίας.
Εισηγήτρια: κα Παρτσαλίδου Μπέττυ, Δ/ντρια Πιερικής Αναπτυξιακής Α.Ε. ΟΤΑ Πιερίας.

ΘΕΜΑ 3ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη ανάθεσης έρευνας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και υπογραφής προγραμματικής σύμβασης, για την παρακολούθηση του φυτοπλαγκτού στις μυδοκαλλιέργειες του Ν. Πιερίας (συνέχιση προγράμματος).
Εισηγήτρια: κα Μαραγιάννη Ειρήνη, Προϊσταμένη Τμήματος Αλιείας της Ν.Α. Πιερίας.

ΘΕΜΑ 4ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του Απολογισμού του Αθλητικού Οργανισμού της Ν.Α. Πιερίας (Α.Ο.Ν.Α.Π.), οικον. έτους 2008.
Εισηγήτρια: κα Μαυρομμάτη – Καραφυλλίδου Αλεξάνδρα, Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού της Ν.Α. Πιερίας.

ΘΕΜΑ 5ο: Γνωμοδότηση υπέρ της έγκρισης ή μη της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου: “Αναβάθμιση και λειτουργία Υφιστάμενων Γραμμών Μεταφοράς 150 KV ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΣΥΣΤΗΜΑ (ΛΑΡΙΣΑ II– ΣΦΗΚΙΑ) και Ν. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ”
Εισηγητής: κ. Συγκερίδης Χρήστος, Προϊστάμενος του Τμήματος Περιβάλλοντος της Δ/νσης Χωροταξίας και Οικισμού της Ν.Α. Πιερίας.






ΘΕΜΑ 6ο: Γνωμοδότηση υπέρ της έγκρισης ή μη της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) Πτηνοτροφικής μονάδας, δυναμικότητας 162.500 πτηνών του κ. Θ. Αμβροσιάδη κοτόπουλα Εξοχής Α.Β.Ε.Ε., στα με αριθ. 310 και 311 αγροτεμάχια του Δ.Δ. Κορινού του Δήμου Κορινού Ν. Πιερίας.
Εισηγητής: κ. Συγκερίδης Χρήστος, Προϊστάμενος του Τμήματος Περιβάλλοντος της Δ/νσης Χωροταξίας και Οικισμού της Ν.Α. Πιερίας.

ΘΕΜΑ 7ο: Λήψη απόφασης για τον ορισμό ή μη υπαλλήλου της Ν.Α. Πιερίας, ως υπολόγου για την πληρωμή χρηματικών βοηθημάτων, στα πλαίσια των προγραμμάτων α) Κίνησης, β) Αιμολυτικών και γ) Υπερηλίκων Ομογενών.
Εισηγητής: κ. Γκουγκουρέλας Χρήστος, Αντινομάρχης Πιερίας.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Σ.



ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ