Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Στο πλαίσιο της προσωπικής δέσμευσης του βουλευτή Πιερίας Κ.Κουκοδήμου απέναντι στους πολίτες της Πιερίας για την πληρέστερη και συνεχή ενημέρωση τους σε ο,τι αφορά την εξέλιξη του έργου του νέου νοσοκομείου Κατερίνης σας αποστέλλουμε ενημερωτικό σημείωμα σχετικό με την απόφαση του Ειρηνοδικείου Κατερίνης με αντικείμενο τα ασφαλιστικά μέτρα νομής σε βάρος του προηγούμενου αναδόχου του έργου.



ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Την άμεση απομάκρυνση των υλικών της κοινοπραξίας ΕΡΓΑΣ ΑTE (προηγούμενος ανάδοχος) διατάσσει με απόφασή του το Ειρηνοδικείο Κατερίνης όπου συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας.

Τα υλικά της εταιρίας ΕΡΓΑΣ, βρίσκονται στον αύλειο χώρο του νέου νοσοκομείου Κατερίνης και προκαλούν καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του έργου δηλαδή τη διαμόρφωση του αύλειου χώρου και του ελικοδρομίου.

Το δικαστήριο αναγνωρίζει την αιτούσα (3η ΔΥΠΕ) νομέα του υπ’αριθμ.642 αγρού έκτασης 68869 τ.μ. που βρίσκεται στο αγρόκτημα Ν.Κεραμιδίου Πιερίας και διατάσσει την ΕΡΓΑΣ ΑΤΕ να απομακρύνει από το χώρο του ως άνω αγρού τα αντικείμενα που αναλυτικά περιγράφονται με δικά της έξοδα και να «παύσει να διαταράσσει τη νομή στον επίδικο αγρό».

Η απεμπλοκή μέσω της δικαστικής απόφασης διευκολύνει ιδιαίτερα στη διαμόρφωση του αύλειου χώρου που εκκρεμούσε έως τώρα και παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις της αναδόχου εταιρίας δεν είχε πραγματοποιηθεί.


Από το Πολιτικό Γραφείο