Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Δύο νέα επιβατικά αυτοκίνητα απέκτησε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας



























Ασφαλής μετακίνηση των υπαλλήλων και βελτίωση των συνθηκών εργασίας

Δύο νέα σύγχρονα επιβατικά αυτοκίνητα προστέθηκαν την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009, στο στόλο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πιερίας, βελτιώνοντας την ασφάλεια στη μετακίνηση των υπαλλήλων της Νομαρχίας προς τις εξωτερικές εργασίες και προσφέροντας καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Πρόκειται για αυτοκίνητα τελευταίας τεχνολογίας που αγόρασε η Νομαρχία, απαντώντας σε ένα πάγιο αίτημα της νέας διοίκησης του Συλλόγου των Νομαρχιακών Υπαλλήλων να εκσυγχρονιστεί πλήρως ο στόλος των οχημάτων που διαθέτει η υπηρεσία.

Όπως σημείωσε σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου, κατά τη χθεσινή παράδοση των αυτοκινήτων στον πρόεδρο των Εργαζομένων, το αυτοκίνητο δεν αποτελεί είδος πολυτελείας, αλλά ένα μέσο που πρέπει να παρέχει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια στους υπαλλήλους. «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις καλύτερες συνθήκες εργασίας για τους υπαλλήλους και πιστεύουμε ότι μέσα από την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει με το Σύλλογο Εργαζομένων θα πετύχουμε το καλύτερο», υπογράμμισε ο κ. Παπαστεργίου και τόνισε χαρακτηριστικά ότι «οι καλές συνθήκες εργασίας φέρνουν και το καλύτερο αποτέλεσμα».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Νομαρχιακών Υπαλλήλων Πασχάλης Πουρσούκης, σημείωσε ότι ένα πάγιο αίτημα του Συλλόγου Εργαζομένων και του συνδικαλιστικού κινήματος αποτελούσε η ανανέωση των αυτοκινήτων και του στόλου για να παρέχεται ασφάλεια στους εργαζομένους. «Ο στόλος έχει εκσυγχρονιστεί και πλέον όλα τα αυτοκίνητα είναι νέας τεχνολογίας και προσφέρουν ασφαλή μεταφορά και σε καλύτερες συνθήκες», ανέφερε ο κ. Πουρσούκης και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Νομάρχη που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας και πιστεύω ότι με τη συνεργασία που έχουμε θα γίνουν πολύ περισσότερα».