Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΟΝΤΡΑ ΠΕΛΕ-ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Τα τελευταία χρόνια η κόντρα ανάμεσα στον Πελέ και τον Μαραντόνα μαίνεται και ήρθε ακόμη μία δήλωση από τον πρώτο για να την φουντώσει. Το «μαύρο διαμάντι» λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Αργεντινή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δήλωσε πως δεν πρέπει να λαμβάνει κανείς υπόψη στα σοβαρά αυτά που λέει ο «Ντιεγκίτο».

Πρόσφατα ο προπονητής της Αργεντινής είχε δηλώσει πως είναι καλύτερος παίκτης από τον Πελέ και πως η χώρα του έχει καλύτερους παίκτες από την Βραζιλία. «Είμαι σίγουρος για την Βραζιλία, ειδικά όταν παίζει με ομάδες που πάντα ήταν ανώτερη, όπως η Αργεντινή. Η νίκη κόντρα σε αντιπάλους, όπως η Αργεντινή, σου δίνει ένα διαφορετικό συναίσθημα», είπε ο παλαίμαχος παίκτης και συνέχισε: «Ήδη ξέρουμε ποιος είναι ο Μαραντόνα... αυτά που λέει δεν πρέπει κανείς να τα παίρνει στα σοβαρά».

Καταλήγοντας, ο Πελέ ανέφερε: «Μπορεί να γίνει σπουδαίος προπονητής και ελπίζω αυτό να μην ξεκινήσει κόντρα στη Βραζιλία». Απομένει να δούμε ποια θα είναι η απάντηση του Μαραντόνα στα λεγόμενα του Πελέ.