Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΤΡΕΙΣ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ



Τρεις ακόμη αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στην Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας μετά από του Αγώνες Πρόκρισης που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 20-21 Αυγούστου στη λίμνη της Καστοριάς.

Πρόκειται για τους Ζέρβα Ειρηναίο και Μπικογιάννη Γιάννη(χρυσούς Πανελληνιονίκες το 2011 στην τετράκωπο) που επιλέχθηκαν στην κατηγορία παίδων και την Νικολαΐδου Δέσποινα(αργυρή Πανελληνιονίκης 2011 στο διπλό σκιφ) στην κατηγορία νεανίδων της Εθνικής μας Ομάδας.

Μαζί με τους παραπάνω αθλητές την πρόκρισή τους στην Εθνική μας Ομάδα διεκδίκησαν και οι αθλητές Τσολόπουλος Αλέξανδρος και Καραμήτρος Θωμάς που στάθηκαν άτυχοι και αποκλείστηκαν στην τετράκωπο άνευ για λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο.

Οι τρείς κωπηλάτες του Ν.Ο.ΚΑΤ. μαζί με τους υπόλοιπους συναθλητές τους απ όλη την Ελλάδα που επιλέχθηκαν, συμμετέχουν σε καμπ προετοιμασίας διάρκειας τριών εβδομάδων στην Καστοριά, ενώ αμέσως μετά θα αναχωρήσουν για την Κωνσταντινούπολη όπου και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Βαλκανικούς Αγώνες Κωπηλασίας 10 – 11 Σεπτεμβρίου.

«Πολύ ευχαριστημένος με την πορεία του τμήματος» δήλωσε ο Πρόεδρος του Ν.Ο.ΚΑΤ. κος Μελετλίδης Γιώργος επισημαίνοντας ότι «αυτή τη στιγμή ο Ν.Ο.ΚΑΤ. εκπροσωπείται σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες στην Εθνική Ομάδα: στην κατηγορία Γυναικών με την Κ.Νικολαΐδου, στην κατηγορία Νεανίδων με την Δ.Νικολαΐδου, στην κατηγορία παίδων με τους Γ.Μπικογιάννη και Ε.Ζέρβα, ενώ ελπίδες για τη συνέχιση της καλής πορείας αφήνει και η επιλογή των δυο νεαρών 13χρονων αθλητών Π.Παπαθανασίου και Α.Μπικογιάννη στο καμπ προπόνησης νεαρών ταλέντων στο Σχινιά αυτή την εβδομάδα. Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στον προπονητή του τμήματος Γ.Μπικογιάννη. »