Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΔΙΑΒΑΣΤΕ.......

Έτσι ξεκινάς από αντιπρόεδρος

Όποιος θέλει να γίνει πρωθυπουργός ακολουθεί την συνταγή διάλυσης της χώρας.

Γίνεται πρόθυμος στις εντολές της Δύσης και στους τοκογλύφους.

Σαν υπουργός άμυνας ακυρώνεις συμβάσεις θωρακισμένων μεταφοράς προσωπικού από Ρωσία και όταν ακόμη δεν χρειάζονται μετρητά αλλά με ανταλλαγή προϊόντων μπορεί να γίνει εξόφληση.

Με απόφαση του 2011 δίνεις το δικαίωμα σε κάθε αλλοδαπό Μουσουλμάνο μετανάστη να εισέλθει στις παραγωγικές σχολές των ενόπλων δυνάμεων. Ξεχνά τους κινδύνους που παραμονεύουν στην χώρα, ότι δεν είμαστε Ελβετία ούτε Αμερική που δίνουν όρκο για την πατρίδα και δεν θεωρούν πανί την σημαία τους που την συναντάς έξω από τα σπίτια τους καθημερινά.

Σαν υπουργός οικονομικών έχεις συνηθίσει να διαψεύδεις προηγουμένως ό,τι έχεις υπογράψει. Βάζεις υποθήκη την χώρα σου στην συμφωνία με Φιλανδία

(including through a collateral arrangement where appropriate). και σφυρίζεις αδιάφορα.

Που οφείλετε ένας θεωρούμενος ευφυής πολιτικός να κάνει γκάφες ;

Διέψευσε τις προσδοκίες των Πασόκων πλην όμως πτωχών και τίμιων βιοπαλαιστών ότι η οικονομική πολιτική του θα ήταν περισσότερο πατριωτική του προκατόχου του.

Δυστυχώς προθυμότερος του προηγούμενου δίνει εγγυήσεις στους Φιλανδούς. Είναι όμως τόσο άπαικτος που ξεχωρίζει τους Έλληνες από τους Τουρίστες χρεώνοντας αυξημένο ΦΠΑ στην εστίαση, προφανώς για να καλύψει την διαφορά από τους φιλόξενους Έλληνες.

Η Ελλάδα χρειάζεται γκατσάτους με ειδικό βάρος στις θέσεις αυτές που στο ΠΑΣΟΚ είναι είδος υπό εξαφάνιση.

Εμείς θα φταίμε αν τους θεωρήσουμε ότι θέλουν να διαλύσουν την πατρίδα ;

Η μοναδική προσφορά προς την χώρα τους είναι να πάνε σπίτια τους οι ανίκανοι.