Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ



Γράφει ο πρώην δήμαρχος Λιτοχώρου Νίκος Κουκουτάτσιος


Αδίστακτος Εριστικός και Δηκτικός ο κ. Παπαθανασίου.
Δεν είδε τι τον βρήκε όπως λέει ο λαός,ο κ. Δημόπουλος επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Δίου Ολύμπου,από την αντεπίθεση που του έκανε ο αδίστακτος επανακάμψας “εκλεγμένος“τοπάρχης της Νότιας Πιερίας. Βρε άμοιρε Δημόπουλε αν δεν ήξερες δεν ρώταγες να μάθεις τι παθαίνουν όσοι έστω και εκ καθήκοντος κριτικάρουν την συμπεριφορά του κατ’ επάγγελμα Δημάρχου κύρ Γιώργου;Ευτυχώς που δεν είχες την τύχη να έχεις καμία προγιαγιά πεταχτούλα. Θα έπαιρνες την προσωνυμία της ο εγγονός.

Και αφού σου τα έσυρε και έβγαλε το άχτι του, φρόντισε με μελοδραματικό τρόπο να μας εξιστορήσει το δράμα που έζησε η σύζυγος του και τα παιδιά του και όλοι οι δικοί του [τώρα ποιους εννοεί δικούς του αυτό είναι κάπως δυσερμήνευτο ] από τις λασπολογίες και τις συκοφαντίες.Το ότι αυτός αθωώθηκε όπως τέλος πάντων αθωώθηκε, τα 468 000 ευρώ που έχασε ό Δήμος Λιτοχώρου δεν επανέρχονται στο ταμείο του. Για το ταμείο του Δήμου ουδόλως νοιάζεται ο κ. Παπαθανασίου. Αυτός νοιάζεται για τα δικά του “δεδουλευμένα”διότι σύμφωνα με το νόμο τα δικαιούται ο άνθρωπος!!
Ο δημοκράτης κ. Παπαθανασίου αφού απαρνήθηκε την πολιτική παράδοση της οικογένειας του για να για να μην έχει μπλεξίματα και με τις "αρχές"έγινε υπηρέτης και ομοτράπεζος της πράσινης σοσιαλιστικής λαίλαπας που διέφθειρε σύμπασα την Ελληνική κοινωνία,κάνοντας καριέρα. Εφαρμόζει τώρα και τη Ναζιστική θεωρία περί οικογενειακής ευθύνης και στέλνει στον καιάδα της σπίλωσης τους νέους πολιτικούς αντιπάλους του που τολμούν να τον κάνουν κριτική για τις πολιτικές ενέργειες και εφαρμογές.Προσπαθεί με ζήλο να αποδείξει ότι είναι άξιο τέκνο του θρυλικού Μακιαβέλι. Πως τολμάς εσύ νέο έποικε από τη Βροντού να κριτικάρεις έναν “εκλεγμένο “ ηγεμόνα που επί δεκαέξι χρόνια έμαθε να ζει πλουσιοπάροχα με τα έξοδα παραστάσεως του δημάρχου και τα αντίστοιχα ης ΔΕΑΛ να τον ψέγεις που φρόντισε να εισπράξει τα “δεδουλευμένα”; Και τι σε νοιάζει εσένα αν αυτήν την περίοδο της αργίας του μισθοδοτούνταν από την τράπεζα που τον είχαν διορίσει αξιοκρατικά τα πολιτικά του καρντάσια; Και τι τον νοιάζει τον κ. Παπαθανασίου αν ο δήμος αδυνατεί να πληρώσει το υπαλληλικό προσωπικό; Ο Δήμος έχει ένα σωρό άλλα χρέη. Θα περιμένει ο Δήμαρχος πότε ο δήμος θα αποκτήσει οικονομική ευρωστία;
Και μην σας περνάει από το νου ότι ο Δήμαρχος Θα παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας για την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης. Ο Δήμαρχος ήρθε να υπηρετήσει τον τόπο και Θα μείνει σας αρέσει δεν σας αρέσει. Και να είσαι ευχαριστημένος κ. Δημόπουλε που δεν κατέθεσε και καμία αγωγή σε βάρος σου για συκοφαντική δυσφήμηση, ζητώντας σας κάνα εκατομμύριο ηθική ικανοποίηση όπως ζητάει από τον γράφοντα αλλά μόνον τα μισά γιατί είναι φιλεύσπλαχνος.Παίρνω 460 ευρώ σύνταξη και δεν έχω κανένα περιουσιακό στοιχείο να με κατάσχει.είμαι 82 ετών και δεν φυλακίζομαι για αστικές ευθύνες. Αν όμως το δικαστήριο με κρίνει ένοχο Θα πάω οικιοθελώς για να ικανοποιήσω την ματαιοδοξία του.Επιθυμώ όμως να του Θυμίσω κάτι που έλεγαν οι παλιοί.
Το τελευταίο ράσο που φοράμε όλοι μας είναι το σάβανο.
Και αυτό δεν έχει ούτε τσέπες ούτε Κολοτσέπες για παχυλά πορτοφόλια. Επειδή δεν έχω τίποτα άλλο να του δώσω του χαρίζω και τα 40 χρόνια άμισθης θητείας μου στο Δήμο Λιτοχώρου.
Ν.Κ.