Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΣ ...ΦΙΛΕΣ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΠΑΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΜΑΡΩ ΚΑΙ ΖΟΖΕΦΙΝΑ!

Είναι φίλες ...φίλες οι δύο κυρίες της φωτογραφίας;;;
Οι κυρίες της φωτογραφίας είναι κυρίες που κινούνται στα δημόσια της Πιερίας μου και σίγουρα τα καταφέρνουν η καθεμία από την μεριά της και στον τομέα της ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ! Από τη μιά μεριά η ΚΥΡΙΑ ΣΜΑΡΩ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ, εκδότις της εφημερίδας ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, της μοναδικής εβδομαδιαίας εφημερίδας του τόπου μου. Κι η άλλη ΚΥΡΙΑ είναι η γιατρός ΖΟΖΕΦΙΝΑ ΜΠΑΡΜΠΕΡΑ - ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗ. Είναι πραγματικά ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ και προσφέρουν απόλυτα όπου μπορούν. Η Σμαρώ Γιαννούλη με τον τρόπο που δίνει την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στην Πιερία είναι κοντά στο κάθε πρόβλημα του τόπου κι είναι με τις παρεμβάσεις της η ΔΥΝΑΜΗ στο ΑΥΡΙΟ των εκδόσεων της Πιερίας! Σκεφτείτε πως σήμερα με την κρίση συνεχίζει να κρατά τις θέσεις εργασίας στην επιχείρηση της δίχως απολύσεις και περικοπές και να δίνει ένα πολύ καλό έντυπο στην περιοχή μας. Το αύριο της ενημέρωσης της ανήκει! Η Ζοζεφίνα, η γιατρός είναι δίπλα στον κάθε άρρωστο στην Νότια Πιερία γιατί επί χρόνια εργάζεται στο ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ και την αγαπούν όλοι εκεί στην περιοχή. Είναι στο πλευρό του κάθε πονεμένου, πρωί μεσημέρι και βράδυ.... 
Ά ΞΕΧΑΣΑ... ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΣ ...ΦΙΛΕΣ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΠΑΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΜΑΡΩ ΚΑΙ ΖΟΖΕΦΙΝΑ!