Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΚΕ ...ΣΗΡΙΑΛ





























Συνεχίζονται τα επεισόδια στο σίριαλ της κόντρας ανάμεσα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, Θ. Πάγκαλο, και το ΚΚΕ, με αιχμή τις καταγγελίες του πρώτου για σχέσεις του Περισσού με την εταιρεία "Γερμανός".

Ο Περισσός κάνει λόγο για συκοφαντία κατά του κόμματος σε σχέση με τους ισχυρισμούς περί εμπλοκής του ΚΚΕ στην πώληση της εταιρείας "Γερμανός" και κατηγορεί τον κ. Πάγκαλο για διαστρέβλωση της τοποθέτησης της κ. Παπαρήγα σε συνέντευξή της στο ρ/σ Real Fm.

Από την πλευρά του, ο κ. Πάγκαλος με δηλώσεις του στο ρ/σ City είπε ότι είναι μια "θαυμάσια ευκαιρία για να ανοίξει το θέμα Γερμανός, πρόκειται για σκάνδαλο".

Και πρόσθεσε: "Δεν με διασκεδάζει η συζήτηση αλλά αν επιμείνει θα της δώσω περισσότερες αφορμές", σημειώνοντας ότι τον ενδιαφέρει ο αγώνας κατά της Δεξιάς και πως "το ΚΚΕ δεν είναι βασικός παράγοντας της πολιτικής".

"Έχουμε διαφορετική αντίληψη για το τι είναι κομματικά ορθό. Εγώ θα λέω τη δική μου άποψη" είπε ο κ. Πάγκαλος, κληθείς να σχολιάσει δήλωση της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, η οποία είχε πει ότι οι θέσεις του. Πάγκαλου δεν αποτελούν θέσεις του κόμματος.

Πρόσθεσε ότι δεν έχουν το ίδιο παρελθόν με την κ. Ξενογιαννακοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι ο ίδιος προέρχεται από την μετεμφυλιακή εποχή και πως έχει προκύψει ως αγωνιστής.

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα είπε ο κ. Πάγκαλος για την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου (ότι "είναι τρόφιμος των Βρυξελλών και παιδί του κομματικού σωλήνα") ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι "δεν θα μετατρέψω την ενημέρωση των συντακτών σε σχολιασμούς και αλληλοσχολιασμούς δηλώσεων στελεχών μας".