Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

ΦΩΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΛΑ
















Η σέξι Πετρούλα Κωστίδου, αναστάτωσε για άλλη μια φορά με την εμφάνιση της, τον αντρικό πληθυσμό.
Η ναζιάρα παρουσιάστρια του καιρού, φόρεσε ότι λιγότερο μπορούσε – όπως το συνηθίζει άλλωστε – και παρουσίασε την έκθεσης της ερωτικής βιομηχανίας, που πραγματοποιείται φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η «2η Athens Erotica - The Adult Entertainment Show», άνοιξε της πύλες της χθες, Πέμπτη 14 Μαΐου και θα διαρκέσει έως τις 17 Μαΐου, στο εκθεσιακό κέντρο ΕΚΕΠ στη Μεταμόρφωση.

Η Πετρούλα, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ανέβασε την αδρεναλίνη στα ύψη, ταράζοντας με το σκέρτσο της και τα πλούσια προσόντα της...

Στην έκθεση αυτή, ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για ότι καινούργιο κυκλοφορεί στην παγκόσμια ερωτική βιομηχανία. Τα εκθέματα περιλαμβάνουν, ερωτικά παιχνίδια, gadgets, αξεσουάρ, βοηθήματα αλλά και sexy εσώρουχα, καθώς επίσης κρεβάτια και στρώματα για ένα απολαυστικό σεξ.

Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πολλά happenings και shows που θα κόψουν την ανάσα, ενώ όσοι βρέθηκαν χθες Πέμπτη, στην έκθεση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε προτζέκτορα, την προσπάθεια του Σάκη και την πρόκρισή του στον τελικό της Eurovision.

Το ωράριο λειτουργίας είναι από τις 5 έως τη 1 το βράδυ από Πέμπτη και Παρασκευή και από τις 12 το μεσημέρι έως τη 1 το βράδυ το Σαββατοκύριακο.