Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Ο Κατερινιώτης Δήμος Αναστασιάδης

























Live στο Αλ Τσαντίρι Νιούζ!!!



Ο Δήμος Αναστασιάδης, ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της νέας γενιάς είναι καλεσμένος στο τηλεοπτικό τσαντίρι του Λάκη Λαζόπουλου την Τρίτη 19/05. Εκεί, θα παρουσιάσει τις μεγάλες του επιτυχίες «Εσύ» και «Μια προσευχή για να ‘ρθεις». Ακόμα θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο κοινό το καινούριο του single «3 Λάθη» που πρόκειται να γίνει το hit του φετινού καλοκαιριού.
Ο Δήμος Αναστασιάδης, μετά την πρωτοφανή για νέο καλλιτέχνη επιτυχία που σημείωσαν τα πρώτα του single «Εσύ» και «Μια προσευχή για να ‘ρθεις», χαρίζοντάς του όχι μόνο την πρώτη θέση για περισσότερες από 15 εβδομάδες αλλά και τη συνεχόμενη παρουσία του στις υψηλότερες θέσεις των επίσημων airplay charts, παρουσιάζει το τρίτο single του δίσκου του «3 Λάθη» που πρόκειται να ταρακουνήσει τους ρυθμούς του φετινού καλοκαιριού!
Το video clip του κομματιού σκηνοθέτησαν οι White Room εφαρμόζοντας την πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα τεχνοτροπία των sequel clips αφού το video clip από τα «3 λάθη» αποτελεί συνέχεια του πολύ επιτυχημένου video clip «Μια προσευχή για να ‘ρθεις».