Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Δυναμική η παρουσία της Πιερίας

στο Τουριστικό Πανόραμα 2009


Με ιδιαίτερα δυναμική παρουσία και με ένα εντυπωσιακό περίπτερο, εμβαδού 90 τ.μ., μεγαλύτερο από κάθε άλλη διοργάνωση, η Πιερία κέρδισε και φέτος τις εντυπώσεις στη 14η Έκθεση Τουρισμού «Τουριστικό Πανόραμα» που πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 10 Μαΐου 2009 στο Εκθεσιακό Κέντρο EXPOATHENS στην Ανθούσα.

Με στόχο την ενίσχυση του ρεύματος των Ελλήνων τουριστών που επιλέγουν την Πιερία ως τουριστικό προορισμό η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Πιερίας κατάφερε να προσελκύσει στο περίπτερό της το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης, παρουσιάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα αξιοθέατα του Νομού.

Το περίπτερο της ΝΕΤΠ Πιερίας επισκέφθηκε ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Κώστας Μαρκόπουλος καθώς και εκπρόσωποι του ΕΟΤ και ανάμεσα στους επισκέπτες του περιπτέρου ξεχώρισαν γνωστοί καλλιτέχνες όπως ο συνθέτης Σπύρος Πολυκανδριώτης και ο ηθοποιός Φαίδων Γεωργίτσης. Στην έκθεση τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας εκπροσώπησαν η πρώην Αντινομάρχης Πιερίας Αλέκα Καραφυλλίδου και ο υπάλληλος του Τμήματος Τουρισμού της Ν.Α. Αλέξης Πουλικίδης.

Στην αποστολή της Πιερίας συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Ηλίας Ηλιάδης, ο γραμματέας της ΤΕΔΚ Πιερίας Κώστας Ορφανίδης, τουριστικοί πράκτορες και ξενοδόχοι, επαγγελματίες του Ελατοχωρίου και οι επιχειρηματίες Γιάννης Πεϊδης και Στράτος Βουτσάς,
.
Επόμενος σταθμός της εκθεσιακής παρουσίας της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Πιερίας, στα πλαίσια της στρατηγικής προσέλκυσης του εγχώριου τουρισμού, είναι η 3η τουριστική έκθεση Summer Holidays Expo 2009 της Helexpo που θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 28 – 31 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης.