Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Δήμος Αναστασιάδης ΕΝΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ






























• Βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη στα Mad Video Music Awards.
• Απονομή χρυσού δίσκου για την πρώτη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «3 Λάθη».
• Καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.


«Φίλα με, κράτα με και μη φοβηθείς…»

Το «ερωτικό του κάλεσμα» μεταδόθηκε από όλα, σχεδόν, τα ραδιόφωνα στην Ελλάδα κάνοντας τις καρδιές του γυναικείου πληθυσμού της χώρας να σκιρτήσουν ενώ η «προσευχή» του εντυπωσίασε και τις…κατέκτησε! Και αν το ερωτικό αυτό παιχνίδι έχει διάρκεια, τότε ο ίδιος προτείνει «τρία λάθη» που δεν πρέπει να γίνουν !
Ο λόγος για το Δήμο Αναστασιάδη, τον καλλιτέχνη που κατάφερε να τρελάνει, με το πρώτο του κιόλας τραγούδι, όλα τα ραδιόφωνα της χώρας παραμένοντας για περισσότερες από 15 εβδομάδες στο Νο1 του Airplay Chart (ρεκόρ για πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη!), κάνοντας μας όλους να τραγουδάμε «Φίλα με, κράτα με και μη φοβηθείς…»(η αλλιώς «Εσύ» όπως τιτλοφορείται το τραγούδι), καθώς και το νεώτερο «Μια προσευχή για να ΄ρθεις».
Ήταν αυτή η αγάπη του κόσμου που έκανε «Χρυσό» το πρώτο του cd και που ο ίδιος θέλει να μοιραστεί με όλο τον κόσμο στην πρώτη του απονομή Χρυσού δίσκου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Ιουλίου στο Metropolis Live Stage(Πανεπιστημίου 54 & Εμμ. Μπενάκη).
Ήταν και αυτή όμως η «χημεία» που έφερε στο Δήμο Αναστασιάδη και μια σημαντική διάκριση στην καρδιά του καλοκαιριού! Το βραβείο καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη που του απονεμήθη στα φετινά Mad Video Music Awards. Ένα βραβείο που του δίνει μια ακόμη ώθηση για το επόμενο μουσικό του βήμα!
Έχοντας στις αποσκευές του τον πρώτο του επιτυχημένο προσωπικό δίσκο με τίτλο «3 Λάθη» (με σημαντικές υπογραφές όπως αυτή του Σταμάτη Κραουνάκη) και τις sold out εμφανίσεις του στο Σταυρό του Νότου, ο νεαρός τραγουδοποιός παρουσιάζει το φετινό καλοκαίρι ένα πρόγραμμα με κομμάτια σταθμούς της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής, σε όλη την Ελλάδα!
Μαζί του είναι η Ειρήνη Ψυχράμη και μία ομάδα πολύ σημαντικών συντελεστών:
Γιώργος Ζαχαρίου: ενορχήστρωση, επιμέλεια προγράμματος
Γιώργος Τσιμπούκης: ηλεκτρική κιθάρα
Κώστας Γκαγκαστάθης: μπάσο
Ανδρέας Μουζάκης: τύπμανα
Δημήτρης Τσάκας: σαξόφωνο
Αντώνης Ανδρέου: τρομπόνι
Μάριος Τούμπας: πλήκτρα
Φώτης Παπαθεοδώρου: ηχολήπτης
Μετά την επιτυχημένη πρώτη εμφάνιση του στο Guzel στο Ναύπλιο στις 12 Ιουνίου, ο Δήμος Αναστασιάδης συνεχίζει την καλοκαιρινή του περιοδεία φλερτάροντας τις καλοκαιρινές μας βραδιές!
Το υπόλοιπο πρόγραμμα της περιοδείας του Δήμου Αναστασίαδη, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής, είναι το εξής:
05/07 Δίον (Olympus Party)
11/07 Άμφισσα (Ήχοι του Δάσους)
16/07 Καβάλα (Παραλία Οφρύνιο)
17/07 Κεραμωτή (Πλάι στο Κύμα)
18/07 Κοζάνη (Μικρόκαστρο)
19/07 Κατερίνη (Daluxe)
30/07 Νεστόριο Καστοριάς (River Party)