Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

ΑΥΡΙΟ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΑ ΦΟΣΕΤ

Σε στενό οικογενειακό κύκλο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στο Λος Αντζελες η κηδεία της γνωστής ηθοποιού Φάρα Φόσετ, που πέθανε την περασμένη Πέμπτη σε ηλικία 62 ετών, έπειτα από τριετή μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με το BBC, η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 4 το μεσημέρι (τοπική ώρα) στον Καθεδρικό Ναό «Η Κυρά των Αγγέλων» και θα απαγορευτεί η είσοδος σε φωτογράφους και μέσα ενημέρωσης.

Η μάχη που έδινε η Φάρα Φόσετ τα τελευταία τρία χρόνια με τον καρκίνο είχε συγκλονήσει την κοινή γνώμη. Ιδιαίτερη αίσθηση, δε, είχε προκαλέσει η απόφασή της να κινηματογραφήσει τους τελευταίους μήνες της ζωής της και να προβληθεί το ντοκιμαντέρ από την τηλεόραση.

Τον Σεπτέμβριο του 2006 είχε ανακοινώσει ότι απαλλάχθηκε από τον καρκίνο του εντέρου, όμως λίγους μήνες μετά, τον Μάιο του 2007, έγινε γνωστό ότι είχε υποτροπιάσει.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσα από τη θρυλική τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του '70 Οι Αγγελοι του Τσάρλι. Έκτοτε πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες και σε σίριαλ και έχει αποσπάσει τρία βραβεία ΕΜΜΥ.

Επί χρόνια υπήρξε σύντροφος του, επίσης, γνωστού ηθοποιού Ράιαν Ο'Νιλ και είχαν αποκτήσει έναν γιο.

Λίγες ημέρες πριν πεθάνει, ο Ο'Νιλ είχε δηλώσει ότι επρόκειτο να παντρευτούν, όμως τελικά δεν πρόλαβαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης.