Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

HIP HOP STHN KATERINH

























Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην κεντρική πλατεία η ανοιχτή για το κοινό συναυλία, στην οποία οι Family the Label ερμήνευσαν αγαπημένες τους επιτυχίες ξεσηκώνοντας όλους όσοι κατέκλυσαν το χώρο, για να απολαύσουν μια συναρπαστική hip-hop μουσική συνάντηση.
Με αυτό το «μελωδικό» τρόπο, ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας κατά των ναρκωτικών ο Πολιτιστικός Οργανισμός και ο Οργανισμός Αθλητικών Κέντρων και Άθλησης του Δήμου Κατερίνης έστειλαν το μήνυμα «Αγαπώ τη ζωή. Δεν παραμυθιάζομαι». Μηνύματα άλλωστε αυτού του περιεχομένου μεταδίδονταν συνεχώς από τις γιγαντοοθόνες που είχαν τοποθετηθεί δίπλα στη σκηνή.

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Χαράλαμπος Καρατζόγλου εστίασε τα λεγόμενά του «στο δυναμικό μήνυμα ενάντια στα ναρκωτικά που έστειλαν διοργανωτές, καλλιτέχνες και προπάντων νέοι και νέες που παρακολούθησαν την εκδήλωση».

Ορισμένα από τα πιο γνωστά και πετυχημένα hip hop ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, ιδιαίτερα δημοφιλή στο νεανικό κοινό όπως οι: NEBMA, KOMHS X,ΘΗΡΙΟ, PROFESSIONAL SINNERS, ξεσήκωσαν τους hip hoppers με τους στίχους και το γνώριμο μουσικό τους ύφος.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν το Κέντρο Πρόληψης κατά των Ψυχοδραστικών Ουσιών Ν. Πιερίας «ΑΤΡΑΚΤΟΣ», η ΣΥ.Ν.Α. Σύναξη ψυχολογικής υποστήριξης ναρκομανών και εθισμένων ατόμων) της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα και το «Ηλιοτρόπιο».