Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

ΑΝΤΕΛΙΝΑ ΚΑΙ ΠΙΤ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Στις ελληνικές παραλίες πρόκειται να “απλώσουν” τα υπέροχα κορμιά τους, ο Μπράντ Πιτ και η Ατζελίνα Τζολί. Το χολιγουντιανό ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες το φετινό καλοκαίρι θα επιλέξει την εκπληκτική Ελούντα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Φυσικά, ο Μπραντ και η Αντζελίνα, σε περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο, θα επισκεφτούν την Ελλάδα μαζί με τα έξι παιδιά τους.

Ωστόσο, οι φημολογίες αυτές γίνονται όλο και εντονότερες, καθώς πληροφορίες λένε πως υπάρχουν δικοί τους άνθρωποι που “τσεκάρουν”, ποιο είναι το πιο “in” ξενοδοχείο της Ελούντας που πληρεί τις προϋποθέσεις για τις απαιτήσεις του διάσημου ζευγαριού.

Ο Μπράντ και η Τζολί, ζήτησαν υπερπολυτελές μπάνγαλοου, με δική τους προσωπική πισίνα αλλά και παιδική, ενώ θέλοντας να αποφύγουν τους παπαράτσι, θέλουν ιδιωτική παραλία. Επίσης, η Τζολί, η οποία θα φέρει μαζί της το δικό της γυμναστή, θέλει δικό της προσωπικό γυμναστήριο, ενώ θα ήθελε πολυτελές spa, για να ηρεμεί με τον σύντροφό της. Κάτι άλλο που ζήτησε, είναι ένα σύγχρονο παιδότοπο, αποκλειστικά για τα παιδιά της, καθώς και έμπειρο προσωπικό, το οποίο θα εξυπηρετεί τη διάσημη οικογένεια όλο το εικοσιτετράωρο.


ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ ΕΧΕΙ ΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ Ο ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ...ΜΑΝΤΟΝΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ 30 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΥΛΗ ΤΗΣ....

ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ

ΕΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....