Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ

Αν λάβουμε υπόψη μας τα ετήσια εισοδήματα του δημιουργού του ''Πολέμου των Άστρων'', George Lucas, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό Forbes, το σίγουρο είναι ότι ο δημοφιλής σκηνοθέτης και παραγωγός δεν πεινάει! Με 170 εκ. δολλάρια βρίσκεται στην κορυφή των... πλουσίων του Χόλλυγουντ.

Φαίνεται ότι η τελευταία ταινία του Indiana Jones με συνολικές εισπράξεις στα 786 εκ. δολλάρια τον βοήθησε να μη βρεθεί στον δρόμο!

Ο Steven Spielberg από την άλλη βρέθηκε στη δεύτερη θέση με 150 εκ. δολλάρια, ενώ τρίτος (αλλά καταϊδρωμένος δεν το λες...) έρχεται ο παραγωγός των ''Πειρατών της Καραϊβικής'' (και όχι μόνο...), Jerry Bruckheimer με 100 εκ. δολλάρια.

Η τέταρτη και η πέμπτη θέση ανήκουν στον κωμικό Jerry Seinfeld και τον τηλεοπτικό ψυχολόγο Dr Phil McGraw, που έγινε ευρύτερα γνωστός από το show της Oprah Winfrey.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτοί που κερδίζουν τα περισσότερα λεφτά στο Hollywood δεν είναι οι κινηματογραφικοί αστέρες, αλλά οι παραγωγοί, όπως ο Lucas και ο Bruckheimer. Όχι, δηλαδή πως οι άλλοι (βλέπε Pitt, Clooney, Jolie) πεινάνε!