Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

ΤΖΑΚΣΟΝ σήριαλ...ιστοριες και μυθοι...

Η εταιρία AEG Live, που είχε αναλάβει την διοργάνωση των συναυλιών του βασιλιά της ποπ στο Λονδίνο, διαπραγματεύεται με αρκετά στούντιο του Χόλιγουντ για την προβολή ενός ντοκιμαντέρ για τις τελευταίες ημέρες του τραγουδιστή, γράφει σήμερα η Wall Street journal.

Η εταιρία ελπίζει ότι με την προβολή του ντοκιμαντέρ θα αναπληρώσει ένα μέρος των 30 εκατομμυρίων δολαρίων που ξόδεψε για την οργάνωση των συναυλιών του Τζάκσον που όμως δεν πρόλαβαν να πραγματοποιηθούν. Από την πλευρά του το τηλεοπτικό δίκτυο ITV υπόσχεται στους θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον ανέκδοτα στιγμιότυπα από τη ζωή του στο ντοκιμαντέρ του φίλου του Γιούρι Γκέλερ.

Το ντοκιμαντέρ έχει τίτλο "Ο φίλος μου Μάικλ Τζάκσον: η ιστορία του Γιούρι" και δείχνει τον τραγουδιστή να ψωνίζει στη διάρκεια της νύχτας στο Χάροντς, να επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας του Εξετερ, αλλά και να είναι κουμπάρος στο γάμο του Γιούρι.

"Αυτός είναι ο πραγματικός Μάικλ Τζάκσον, με τον τρόπο που μόνο ελάχιστοι φίλοι είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν--χαλαρός, πνευματώδης, αξιαγάπητος, έξυπνος, ειλικρινής, γνήσιος", είπε χαρακτηριστικά ο Γκέλερ.