Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Ταυτοποιήθηκαν δύο απαγωγείς του εφοπλιστή Παναγόπουλου

Ταυτοποιήθηκαν οι δύο από τους τέσσερις απαγωγείς του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, ενώ βρέθηκαν σε φυλακή και δύο κινητά που χρησιμοποιήθηκαν για την απαγωγή. Την άμεση σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου Δικαιοσύνης, μετά τις αποκαλύψεις, ζήτησε από τον πρωθυπουργό ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας.

Συγκεκριμένα, ταυτοποιήθηκε γενετικό υλικό (DNA) του Απόστολου Πετράκη και του Χαράλαμπου Μουστάκα σε αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν από την απαγωγή μέχρι την απελευθέρωση του εφοπλιστή.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι Πετράκης και Μουστάκας είναι δύο από τους τέσσερις που είχαν φυσική παρουσία στην απαγωγή.

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των λύτρων, καθώς και για τον εντοπισμό του κρησφύγετου.

Όσο για το Εθνικό Συμβούλιο Δικαιοσύνης, το οποίο θα συνεδριάσει για πρώτη φορά μετά τη σύστασή του, θα ασχοληθεί με το θέμα των κινητών τηλεφώνων που μπαίνουν στις φυλακές παρά την απαγόρευση και τις άδειες των κρατουμένων.

Όπως αποκάλυψε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας λίγο πριν μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, το τελευταίο διάστημα εντοπίστηκαν στις φυλακές της χώρας 214 κινητά τηλέφωνα. Τα δύο ήταν συγκεκριμένων ατόμων και ήταν αυτά που βοήθησαν στο ξεκαθάρισμα της υπόθεσης απαγωγής Παναγόπουλου.
ANAMΦΙΒΟΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...