Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Που θα βρίσκονται οι πολιτικοί αρχηγοί το Δεκαπενταύγουστο

Στην Ιθάκη θα μεταβεί για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος θα παραστεί στη θεία λειτουργία στον ιερό ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου στο Γαρδελάκι [Βλέπε άρθρο] .

Την Κομοτηνή
θα επισκεφθεί ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής όπου θα παρακολουθήσει τη θεία λειτουργία για την Κοίμηση της Παναγίας στον ιερό ναό Θεοτόκου της θρακικής πόλης. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στο Παγκόσμιο Συνέδριο Θρακών [Βλέπε άρθρο] .

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Α. Παπανδρέου θα παρακολουθήσει τη θεία λειτουργία στον ιερό ναό της Παναγίας Εκατονταπυλιανής στην Πάρο.

Στη Νέα Μάκρη θα βρίσκεται το Δεκαπενταύγουστο η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, στα Χανιά ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος και στην Αθαμανία Άρτας, τόπο καταγωγής του, ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης θα μεταβεί το πρωί του Σαββάτου στον Ι. Ναό Παναγίας στην Αρκίτσα του Ν. Φθιώτιδας, όπου θα παρακολουθήσει την πανηγυρική Θεία Λειτουργία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο όρος, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν παρουσία του αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου, θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Μακεδονίας- Θράκης Σταύρος Καλαφάτης.