Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΕΝΤΑΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ

Είναι χαρακτηριστικό ότι την περασμένη Κυριακή στην Παραλία - από μικτό κλιμάκιο της Ελληνικής και της Δημοτικής Αστυνομίας - οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο οκτώ αλλοδαποί παράνομοι πωλητές, ενώ κατασχέθηκαν 1000 περίπου...
τεμάχια προϊόντων ένδυσης, γυαλιά ηλίου, ρολόγια, παιχνίδια κ.α. όπως και αντίγραφα επώνυμων εταιρειών, τσάντες, αξεσουάρ κ.ο.κ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΤΣΙΟΣ: ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η ΠΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ
«Η πάταξη του παράνομου εμπορίου, που πλήττει τους νόμιμους επαγγελματίες και μικροεμπόρους, κατ’ επέκταση όμως και τα συμφέροντα των καταναλωτών, είναι από τις πρώτες προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής. Με εντολή του Δημάρχου μας Σάββα Χιονίδη, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν συστηματικά στο σύνολο του νέου διευρυμένου Δήμου και πιστεύουμε ότι θα φτάσουμε στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα», τονίζει ο κος Ίτσιος.
Όπως είναι γνωστό, τα προϊόντα αυτά αποδίδονται αρχικά για φύλαξη στο Δημοτικό Γκαράζ, μέχρι την καταστροφή τους, ενώ στην καταστροφή των κατασχεμένων προϊόντων παρίστανται και υπογράφουν το σχετικό πρωτόκολλο καταστροφής ο Αντιδήμαρχος Γιώργος ‘Ιτσιος και η αρμόδια υπάλληλος της Δημοτικής Αστυνομίας Νόπη Παπαδοπούλου.