Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Αχ!!! αυτή η Παραλία μου και σου και τους....ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2


Τι λες ρε Μιτσουμ……ξύπνησαν και οι Καταστηματάρχες και Ξενοδόχοι της Παραλίας …!!! 
Καλός τα παλικάρια μας……. παραπονάκια, παραπονάκια….???

Εγώ θα έλεγα κύριοι Καταστηματάρχες και Ξενοδόχοι ότι πολύ καλά αρχίσαμε με τους διοικούντες μας πλέον  να τρέχουν να μαζέψουν τα ασημάδευτα εκεί στην ¨ανεξάρτητη¨ πολιτεία της Παραλίας.

Τι είναι ρε Μιτσουμ η Παραλία τσιφλίκι του καθενός να κάνει ότι θέλει???.......ξαπλώστρες όπου γουστάρουμε !!!! και αφού δεν έχει μείνει αμμουδιά όπως λέτε, τον υπόλοιπο χώρο θα μας τον γεμίσετε με ξαπλώστρες???....για να μην φτάσουμε στο κύριο ερώτημα ….Τι δουλειά έχουν τα Κτίσματα αυτά έπαινο στην αμμουδιά ρε Μίτσο!!!!!!!!!…. 
τι λέτε ρε, ιδιωτική έγινε οι ζώνη της παραλίας και που θα ξαπλώσει, ??? από πού θα περνάει ο κόσμος, κολυμπώντας? ή πάνω στα σώματα των λουομένων????..........και αυτός ο Πεζόδρομος ρε Μίτσο…. Τραπεζο- καρεκλόδρομο έπρεπε να τον ονομάσουνε……έχουνε αφήσει μια στενή λουρίδα στην μέση για να κάνει ο κόσμος την βόλτα του το βράδυ και τους μήνες ς αιχμής γίνεται το αδιαχώρητο….ουστ!!!!!
   Καλά θα κάνετε αντί να παραπονιέστε να συμμαζέψετε τους συλλόγους σας από κάποιους ανειδίκευτους και ανεύθυνους επαγγελματίες που αμαυρώνουν με τις συμπεριφορές τους τον χώρο σας.
Και τελειώνοντας να απαντήσω στο ερώτημα που θέσατε……..Εσάς κύριοι ξενοδόχοι και καταστηματάρχες πως σας φαίνεται που επί χρόνια τώρα εμείς οι κάτοικοι της Παραλίας Κατερίνης έχουμε καθημερινά τα σκουπίδια σας μπροστά στην πόρτα μας????? (δείτε φωτογραφίες).
Για σοβαρευτείτε πολύ…..όχι λίγο.

Μ'ακούω κανεις ?? γαμ.... ~!@#$%^&*()_+}|" μου?

-ένας αγανακτισμένος δημότης-

PIERIA GR Τα παραπάνω είναι σχόλια και καταγγελίες ενός αναγνώστη μας. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ "ΤΣΙΡΚΟΥ" ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΤΑΚΗΣ ΒΑΪΝΑΣ, Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ. Βέβαια καλό είναι το θέμα να το "κυνηγήσει" και το γραφείο του Δημάρχου, λόγω του ότι εκεί στην ΠΑΡΑΛΙΑ από λόγια;;; Πλούσιοι.... Από έργα;;; Φτώχεια καταραμένη.....