Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Δώρα αγάπης στο ελληνικό παιδικό χωριό



* ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΕΝΔΥΜΑΤΑ, ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ, ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ.

* ΛΟΥΚΑΣ ΙΣΑΡΗΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ: ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ & ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ

Δώρα αγάπης συγκέντρωσε η δημοτική κοινότητα Λιτοχώρου δήμου Δίου-Ολύμπου και τα προσέφερε στο ελληνικό παιδικό χωριό στο Φίλυρο, κατόπιν απόφασης του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας και ύστερα από συγκέντρωση υλικών και τροφίμων από τα τρία δημοτικά σχολεία του Λιτοχώρου.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λιτοχώρου, Τάκης Ανδριάς, μετά την απόφαση του πενταμελούς συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας, ήρθε σε συνεννόηση με τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς των τριών σχολείων της έδρας του δήμου Δίου-Ολύμπου, για συγκέντρωση ενδυμάτων, υποδημάτων, παιχνιδιών και τροφίμων. Στη συγκέντρωση των υλικών και των τροφίμων βοήθησαν οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και οι μαθητές.

Ο δήμος Δίου-Ολύμπου διέθεσε κλειστό αυτοκίνητο, τύπου ΒΑΝ, για τη μεταφορά του υλικού με οδηγό τον Γιώργο Κάκαλο, υπάλληλο του δήμου, καθώς και τον ειδικό συνεργάτη του δήμου, αρμόδιο για θέματα επικοινωνίας – ενημέρωσης. Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λιτοχώρου, Τάκης Ανδριάς.

Η αποστολή έφτασε στο «ελληνικό παιδικό χωριό» που βρίσκεται λίγο έξω από Φίλυρο. Οι άνθρωποι του δήμου Δίου-Ολύμπου έγιναν δεκτοί με χαρά και ευχαρίστηση από τον διευθυντή του ελληνικού παιδικού χωριού, Λουκά Ίσαρη, αλλά και από στελέχη του «χωριού».