Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Στην Αθήνα για το κλείσιμο ΔΟΥ, ΙΚΑ και Εθνικής Τράπεζας Αιγινιου

Σύσκεψη χθες το μεσημέρι ύστερα από πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας



Πληροφορίες για κατάργηση και του ΙΚΑ Λιτοχώρου
Η κατάργηση της λειτουργίας της Εφορίας, του υποκαταστήματος ΙΚΑ και το ενδεχόμενο κλεισίματος του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο δήμο Πύδνας - Κολινδρού συζητήθηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Μαυρίδου.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι βουλευτές Πιερίας κ. Γιάννης Αμοιρίδης και Κώστας Κουκοδήμος, εκπρόσωποι των βουλευτών Μ. Μίχου και Θ. Παπαγεωργίου, ο δήμαρχος Πύδνας - Κολινδρού κ. Βαγγέλης Πολύζος, η αντιδήμαρχος κα. Βασιλειάδου, ο δημαρχεύων Δίου - Ολύμπου κ. Γιώργος Φαρμάκης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πύδνας - Κολινδρού κ. Πολυχρονίδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Τσιμήτρης, Παπαχρήστος και Παπανικολάου.

Η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας
Ξεκινώντας τη συζήτηση η αντιπεριφερειάρχης κα Μαυρίδου επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι το ζήτημα αυτό έχει παμπιερική έκφραση και πρέπει όλοι να βοηθήσουν ενισχύοντας παράλληλα και το θεσμό του Καλλικράτη που έχει ως βασικό στόχο την εξυπηρέτηση του πολίτη. Όπως είπε είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την κα Μίχου και τον κ. Παπαγεωργίου όπου και οι δύο είπαν ότι θα στηρίξουν τις προσπάθειες και θα παραβρεθούν σε όποια συνάντηση γίνει στην Αθήνα για το θέμα αυτό.

PIERIA GR Όχι βρε Σοφία.... Μίλησες με τον ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και την ΜΙΧΟΥ, κι εκείνοι αμέσως θα σου λύσουν το πρόβλημα;;; Θα ήθελα βέβαια να ήξερα ΕΣΥ τι κάνεις εκεί πάνω στον 5ο όροφο της ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.... ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ....ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, θα ήθελα να ξέρω ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ.... ΕΧΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ πέραν του να στέλνεις κάποιους υπαλλήλους της "παρέας" του πρώην τελευταίου Νομάρχη σε ΑΠΑΛΑ τμήματα;;;; Και να ακολουθείς επίσης πιστά τις οδηγίες για να ξαναβγάλεις Βουλευτή τον μη Βουλευτή και πρώην Βουλευτή φίλο σου;;; ΟΧΙ ΡΕ ΣΟΦΙΑ κι ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΣΟΦΙΑ.....