Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Ξηρομερίτης:
«Έχουμε επιτύχει το στόχο μας κατά τα 2/3
και μας απομένει ένα βήμα για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος»
Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με την Ολυμπιάδα στην Πάτρα για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2, ο προπονητής Χρήστος Ξηρομερίτης, έκανα την παρακάτω δήλωση:
Χρήστος Ξηρομερίτης – βοηθός προπονητή Πιερικού Αρχελάου: «H νίκη είναι μεγάλη, όχι μόνο γιατί ήταν εκτός έδρας, αλλά και γιατί ήταν απέναντι σε μια ομάδα που είχε τον ίδιο στόχο με εμάς, δηλαδή την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι αθλητές μας ανταποκρίθηκαν στις
απαιτήσεις του παιχνιδιού και έδειξαν μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και συνέπεια, ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι. Μπορεί οι βολές που Μπεχλιβάνη στα 2.2'' πριν τη λήξη να έκριναν το παιχνίδι, όμως όλα τα παιδιά έδειξαν ότι ήθελαν πολύ τη νίκη και έδωσαν ότι καλύτερο είχαν. Πριν από το παιχνίδι με την Ελευσίνα, είπαμε ότι έχουμε μπροστά μας τρεις τελικούς. Έχουμε επιτύχει το στόχο μας κατά τα 2/3 και μας απομένει ένα βήμα για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Από τη Δευτέρα αρχίζουμε την προετοιμασία για το παιχνίδι απέναντι στο Λαύριο που θα μας εξασφαλίσει τη σωτηρία. Μπορεί να έχει έρθει το καλοκαίρι, η διάθεση των ανθρώπων να είναι λίγο πιο χαλαρή, όμως για μας, αυτή τη στιγμή, ο εφησυχασμός θα είναι κακό σημάδι και αυτό αφορά όλους όσους σχετίζονται με την ομάδα».