Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου…ποια είναι η ομορφότερη του κόσμου σύμφωνα με τα άστρα;;;; ΠΗΓΗ http://www.exypna.gr/#ixzz1OVUFNQ19


Μήπως νιώθεις άγχος για το σώμα σου; Το αγαπάς ή υπάρχουν πράγματα που θα ήθελες να αλλάξεις; Τα άστρα σου δίνουν πολύτιμες συμβουλές για να καταφέρεις να μετατρέψεις τα αρνητικά σε θετικά και να το αγαπήσεις!


Οι περιπετειώδεις Κριός, Δίδυμοι, Τοξότης:Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια αυτά, το πιθανότερο είναι, ότι δε δίνεις σημασία στο σώμα σου και άρα δεκάρα για το τι πιστεύουν οι άλλοι. Αυτό δε σημαίνει ότι υπάρχει κάποιος λόγος που δεν ασχολείσαι, απλά δεν είσαι τόσο “συνδεδεμένη” με το σώμα σου. Αν ανήκεις στο ζώδιο του Κριού ή του Τοξότη συγκεκριμένα, πρόσεξε την ......έκθεση στον ήλιο ή την υπερκατανάλωση φαγητού αφού έχεις ένα θεματάκι με τα όρια. Η αλήθεια είναι ότι, όταν σου αρέσει κάτι, π.χ. ένα φαγητό, μπορείς να φας μια κατσαρόλα, πράγμα που μελλοντικά θα σου κοστίσει πολλούς έξτρα πόντους σε περιφέρεια και μέση. Βάλε ένα όριο στο φαγητό σου και μην το ξεπερνάς! Έτσι θα δεις πόσο εύκολο και φυσικό θα σου βγει να λατρέψεις το σώμα σου!

Η αισθησιακή Ταυρίνα:αν ανήκεις στο ζώδιο του Ταύρου, τότε δε μπορείς με καμία δύναμη ν΄ αρνηθείς τον έρωτά σου για το φαγητό, μια από τις πιο σημαντικές απολαύσεις σου στη ζωή, έτσι ώστε, και να θες να χάσεις κάποια κιλά, με δυσκολία θα το απαρνηθείς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι δε σ΄ ενδιαφέρει καθόλου η γνώμη των άλλων για το σώμα σου, αλλά εφόσον πάρεις την απόφαση να κάνεις δίαιτα και να χάσεις κάποια κιλάκια, η πειθαρχία σου θα είναι με το μέρος σου! Αγαπάς το σώμα σου, και καθώς ο αισθησιασμός σου είναι διάχυτος, καταφέρνεις να λατρεύεις το θηλυκό, μεσογειακό κορμάκι σου, όπως είναι!

Παρθένος, η (φαινομενικά) σεμνούλα:έχεις μια τάση να καλύπτεις το σώμα σου! Σίγουρα ξέρεις τις ατέλειές σου, γνωρίζεις όμως καλά και τα δυνατά σου σημεία κι αυτό είναι υπέρ σου. Η αίσθηση του στιλ που διαθέτεις, σε βοηθά να τονίζεις τα δυνατά σου σημεία και να καλύπτεις -κάνοντας ταυτόχρονα fashion statement- τα αδύνατα. Παρόλα αυτά, όταν χαλαρώνεις, συμβιβάζεσαι με τη φύση σου και βρίσκεις τον τρόπο να αγαπήσεις τα θετικά και τα αρνητικά σου χωρίς υστερίες.

Σκορπίνα η σέξι:η σεξουαλικότητά σου είναι ολοφάνερη, ακόμη και αν κυκλοφορείς με ράσο, πράγμα που σημαίνει ότι έχεις συμβιβαστεί με την εικόνα σου. Ξέρεις πολύ καλά, ότι το σώμα σου είναι το μέσο για την απόλυτη ευτυχία και το λατρεύεις σα Θεό χωρίς να γίνεσαι ψώνιο. Το κλειδί είναι στην αυτοπεποίθηση. Η έμφυτη σεξουαλικότητά σου βγαίνει από μέσα σου, αγαπάς το σώμα σου όπως είναι ή απλά κάνεις ό,τι μπορείς για να το βελτιώσεις!

Λέων, Καρκίνος και Ζυγός, οι ευσυνείδητοι:Αν ανήκεις σε κάποιο από τα τρία αυτά ζώδια, τότε νιώθεις άνετα με το σώμα σου και απολαμβάνεις και το θαυμασμό των άλλων. Σ΄ενδιαφέρει πολύ η γνώμη τους και γι΄αυτό κάνεις ό,τι μπορείς για να “διορθώσεις” τυχόν ατέλειες! Αν ανήκεις στο ζώδιο του Λέοντα, δεν έχεις τόσο μεγάλη επαφή με το σώμα σου και τις ανάγκες του, γι΄αυτό πρέπει να μάθεις να υποτάσσεσαι στις διατροφικές του ανάγκες!

Αιγόκερως, η αναποφάσιστη:μπορεί να σου πάρει λίγο χρόνο -και πολλή προσπάθεια από τους γύρω σου- για να καταλάβεις ότι καλό είναι να ασχολείσαι με το πνεύμα, αλλά πρέπει επιτέλους να κάνεις κάτι και για το άμοιρο το κορμάκι σου! Από τη στιγμή όμως που θα σηκωθείς από τον καναπέ και θα φορέσεις αθλητικά, τίποτα μα τίποτα δε θα μπορέσει να σε απομακρύνει από το στόχο σου!

Υδροχόος και Ιχθείς:οι λάτρεις του πνεύματος. Αν ανήκεις στο ζώδιο του Υδροχόου, πετάς στα σύννεφα και δεν έχεις καμία διάθεση να προσγειωθείς και πιο συγκεκριμένα να “μπεις στο σώμα σου”! Οι Ιχθείς είστε χαμένοι λίγο στον κόσμο της ονειροπόλησης, ενώ και για τα δύο ζώδια θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια αλλά και πίστη, προκειμένου να καταφέρετε ν΄ ασχοληθείτε σοβαρά με το σώμα σας! Μάλλον σας ανήκουν τα δικαιώματα της φράσης “Δίαιτα…από Δευτέρα “, αλλά πραγματικά όταν πάρετε την απόφαση - όπως συμβαίνει και με όλα τα πράγματα στη ζωή σας-θα τα καταφέρετε!



ΠΗΓΗ http://www.exypna.gr/2011/06/blog-post_2396.html#ixzz1OVUVTero