Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Οι πιο "sexy" άνδρες του πλανήτη...

...για τα μάτια σας μόνο, φίλες μου! Kαι επειδή καλώς ή κακώς Playgirl δεν έχει ακόμα εκδοθεί για να έρθει πιο κοντά στα γυναικεία μάτια η γυμνή... αλήθεια και η φαντασίωση της θέας των πιο περιζήτητων ανδρών ανά τον κόσμον να γίνει κτήμα μας, θα περιοριστούμε στον έντυπο λόγο συστήνοντάς τους και δίνοντας κάποια βασικά στοιχεία για να αιτιολογήσουμε κι εμείς σαν γυναίκες, γιατί τους προτιμάμε!
Οι παρακάτω κύριοι καλύπτουν με το βιογραφικό τους και τις πιο απαιτητικές από εμάς...

ΜΑΤ DAMON

O George Clooney και ο Brad Pitt, υποστηρίζουν ολόψυχα τον 3ο της παρέας των ‘Ocean 11’ από το 2001, και να που φέτος ανακηρύχθηκε νικητής όπως μόνο ο Bourne θα μπορούσε!
Ο Ματ δηλώνει με χιούμορ « Κύριοι, δώσατε το στέμμα σε ένα επαρχιώτη μπαμπά, που έχει αρχίσει να γερνάει!» Και συνεχίζει εξηγώντας γιατί θα μπορούσε και να απορρίψει τη διάκριση.
Η δήλωσή του δικαιώνει την επιλογή μας από την πρώτη στιγμή: ο Damon έχει ακαταμάχητη αίσθηση του χιούμορ, είναι πρότυπο οικογενειάρχη και πατέρα κι ένας άνθρωπος ζεστός, ανθρώπινος και ταπεινόφρων.
PATRICK DEMPSEY

Η εμπειρία του σαν Δρ Σέπαρντ εδώ και 4 κύκλους στο ‘Grey's Anatomy’ επάξια του δίνει τη δυνατότητα να τρελαίνει τα γυναικεία καρδιογραφήματα!
‘Στην πραγματικότητα ο έρωτας είναι κάτι πολύ περίπλοκο’, λέει ο 41χρονος Patrick. Πατέρας των 9μηνων διδύμων Darby και Sullivan και της 5χρονης Talula, είναι παντρεμένος με την γυναίκα του Jillian εδώ και 8 χρόνια.
«Η σχέση μας δεν περιορίζεται μόνο σε κεριά και λουλούδια», δηλώνει.
Και όσον αφορά το ερώτημα που αφορά στο μυστικό για να κρατήσεις μια σχέση ζωντανή, απαντάει : «Τα μάτια! Τα δικά της μάτια. Πάντα με συνέπαιρναν.Είναι ζεστά και σπινθηροβόλα μάτια. Κι αυτό είναι το ομορφότερο μέρος κάποιου ανθρώπου».
RYAN REYNOLDS

Κάποιες από μας ερωτεύτηκαν τη γλυκιά πλευρά του στο “Just Friends”.
Κάποιες άλλες θα παρατήρησαν το πιο sexy χαρακτηριστικό του κορμιού του, τους σμιλεμένους κοιλιακούς του (Έχετε δει το Blade 3; Αν, όχι δείτε το!)
Αλλά σύμφωνα με τον 31 χρονο ηθοποιό, το πιο εντυπωσιακό στοιχείο επάνω του είναι το 1,90 ύψος του.
Οπως δηλώνει ο ίδιος ‘Δεν είμαι ηθοποιός τσέπης!
BRAD PITT
Στο ερώτημα, ‘Ποιος θα θέλατε να σας υποδυθεί σε μια ταινία?’ διάσημοι όπως ο ρόκερ Τommy Lee, ο Ελβετός τενίστας Roger Federer και άλλοι πολλοί αναφωνούν «Ο Brad Pitt!».
Ακόμα και ο τέως Πρόεδρος των Η.Π.Α. Βill Clinton συμφωνεί? ‘Οχι! Παραείναι ωραίος!’, δηλώνει για τον 43χρονο Pitt
JAMES MCAVOY

Οι θαυμάστριες του Σκοτσέζου ηθοποιού λιποθυμούν στη θέα του ήρωα Robbie Turner, ενός ερωτοχτυπημένου στρατιώτη του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου, που αιχμαλωτίζει την παιδική του αγάπη Cecilia, την οποία υποδύεται η Keira Knightley στην ταινία ‘Atonement’.
«Ο ήρωας δεν επιθυμεί τίποτα άλλο», μας λέει ο James περιγράφοντας μια ερωτική σκηνή της ταινίας. «Είναι μια ιστορία πάθους και έρωτα. Ο σκηνοθέτης μας έδωσε οδηγίες του τύπου ‘Keira, σήκωσε ψηλά το πόδι σου, και άρπαξέ τον από τα μαλλιά.
James, ξεκούμπωσε το παντελόνι σου και φίλησε το λαιμό της!’ ‘Ποτέ δεν αισθάνεται κανείς άνετα, αλλά είχα καλή συνεργάτη για να προσπαθήσω».
JOHNNY DEPP

Γιατί τον βρίσκουμε sexy? Αρχικά γιατί έχει αυτό το πολύπλευρο style (ζει στη Γαλλία, ντύνεται σαν rock star, και δεν τον τρομάζει να τονίζει τα μάτια του με λίγο eyeliner) και για το δαιμόνια πηγαίο ταλέντο του (δεν έκανε ούτε ένα μάθημα φωνητικής για να προετοιμάσει το ρόλο του στο μιούζικαλ ‘Sweeney Todd’). Πιο πολύ από όλα όμως υπάρχει κάτι πολύ γλυκό σε αυτόν όταν γίνεται χαζομπαμπάς με την 8χρονη κόρη του Lily και τον 5χρονο γιο του Jack, τα παιδιά που έχει αποκτήσει απο τη μακρόχρονη σχέση του με τη σύντροφό του, Vanessa Paradis.
Μιλώντας για την πατρότητα στην εφημερίδα London's Daily Mail ο 44χρονος Depp λέει «Ξαφνικά ανακαλύπτεις το λόγο για να υπάρχεις. Τα παιδιά μου με κάνουν χαρούμενο».
DAVE ANNABLE


Ο 28χρονος αστέρας του “Brothers & Sisters” είναι ελεύθερος, αλλά δεν θα παραμείνει για πολύ αν συνεχίσει - αν και δεν το παραδέχεται - να κάνει τη γνωστή ερώτησή του στις γυναίκες που συναντάει στα clubs!
Oπως ο ίδιος μας λέει ξεκινάει λέγοντας «Με συγχωρείς, ξέρεις πόσο ζυγίζει μια πολική αρκούδα?», η κοπέλα απαντά «Δεν γνωρίζω» και ο ίδιος συνεχίζει λέγοντας «Όσο χρειάζεται για να σπάσει ο πάγος! Με λένε Dave, πως είσαι?’».
WILL SMITH
Αν ήταν ο τελευταίος άντρας στον πλανήτη όλες θα τον προτιμούσαμε!
Αλλά ο 39 χρονος ηθοποιός που υποδύεται τον μόνο πιθανό επιζώντα στην ταινία ‘I Am Legend’ μας εξηγεί ότι αυτό είναι αδύνατο! «Ή θα είμαι με τη γυναίκα μου τη Jada, ή νεκρός!».
JAVIER BARDEM

Κατόπιν μιας πρόσφατης φωτογράφησής του με την Penιlope Cruz σε μια παραλία στις Μαλδίβες, ποιος θα μπορούσε να αρνηθεί στον Ισπανό τον τίτλο του sex symbol?
Ο ίδιος, ίσως! Ο 38χρονος Bardem, που πρωταγωνιστεί στις ταινίες “Love in the Time of Cholera” και “No Country for Old Men” μας λεει «Με πιάνουν τα γέλια!
Δείχνω σαν κάποιον που τον έχουν ξυλοκοπήσει με μπαστούνι του baseball». Τουλάχιστον αναγνωρίζει στον εαυτό του την έντονη τάση του για ...αποπλάνηση! «Μεγαλώνοντας, πρέπει να επικεντρώνεσαι στο να ζεις με πάθος τη ζωή σου καθημερινά», τονίζει.
SHEMAR MOORE


Το πρώην μοντέλο έχει βρει την τέλεια συνταγή για να αισθάνεται πάντα sexy. ‘
Ενα φρέσκο κούρεμα είναι πολύ σημαντικό.
Θέλω τα μαλλιά μου κοντά’, λέει ο 37χρονος που πρωταγωνιστεί στη σειρά του CBS ‘Criminal Minds’. "Aισθάνομαι sexy όταν μετά από μια ηλιοθεραπεία στην αυλή μου, για να αποκτήσω τη λάμψη της σκούρης ζάχαρης, φοράω ένα φθαρμένο jeans και ένα λευκό πουκάμισο μισάνοιχτο, μια καδένα και ένα ζευγάρι αθλητικά’.
BEN AFFLECK
Ο ‘ολοκαίνουριος’ Ben είναι πιο αδύνατος και πολύ πιο sexy. ‘Τώρα νιώθω υγιέστερος από ποτέ’, δηλώνει ο 35χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης.
Η κόρη του Violet βγάζει από αυτόν τον καλύτερό του εαυτό. ‘Το μόνο που θέλω μετά από μια κουραστική ημέρα, είναι να επιστρέψω σπίτι για να είμαι και πάλι δίπλα της’, λέει.
ADRIAN GRENIER

Μπορεί στο ‘Entourage’ να ζει μια πολυτελή και άστατη ερωτική ζωή, στην πραγματικότητα όμως ο 31 χρονος ηθοποιός είναι πολύ χαμηλών τόνων σε ότι αφορά τον έρωτα. ‘
Η πιο sexy βραδιά που έχω περάσει ποτέ με κάποια, ήταν σε ένα 5άστερο ξενοδοχείο με μια γυναίκα που ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα μετά από μια γαμήλια τελετή’, μας λέει.
Και συνεχίζει λέγοντας ‘Γιατί ήταν sexy?Μα το πράγμα μιλάει από μόνο του!
Εχετε βρεθεί ποτέ σε ξενοδοχείο με κάποια που θέλατε πολύ?’.
WILL YUN LEE
Ο 32χρονος ηθοποιός υποδύεται έναν ειδικό πράκτορα στην ταινία ‘Bionic Woman’. Οταν ρωτήθηκε τι θα προτιμούσε δυνατότερο έαν είχε την ευκαιρία να αποκτήσει ένα βιονικό σώμα, απάντησε ‘Βιονικά πόδια.
Μπορεί κανείς να εμπιστευτεί έναν άντρα με βιονική όραση?’. Οι ειλικρινείς άντρες είναι αξιαγάπητοι!
JUSTIN TIMBERLAKE

Την περασμένη χρονιά ήταν αυτός που επανέφερε τον όρο sexy στο προσκήνιο.
Φέτος, ανταλλάζει το ‘νταηλίκι’ του με την ακαταμάχητη γοητεία. Στην τελετή των V.M.As’ έκανε εύφημο αναφορά στον ανερχόμενο τραγουδιστή της R&B Chris Brown, αναφωνόντας ‘μου θυμίζει πόσο μεγάλωσα!’.
Ο 26χρονος Justin ‘σπάει’ πλάκα με το εαυτό του στην παγκόσμια περιοδεία του και στη συνέντευξή του στην London's Daily Telegraph τόνισε ότι ‘οι γονείς του τον εκπαίδευσαν μαζί με όλα τα άλλα, να είναι ταπεινός’.
Συνέχισε λέγοντας, ΄Πιστεύω ότι τα στοιχεία που συνόδευαν το ίνδαλμά μου σαν έφηβο, να μπήκαν από το ένα αυτί και να βγήκαν από το άλλο’.
Κοιμάστε κι ονειρεύεστε? Μήπως δακρύσατε απο ιερή συγκίνηση? Η΄ αναφωνήσατε με χαρά για την θετική εξέλιξη του αντρικού φύλου?
Χα,χα,χα, μάλλον όλα αυτά μαζί και ίσως με μια δόση δυσαρέσκειας καθώς οι περισσότεροι κατοικούν σε άλλη ήπειρο και είναι δεσμευμένοι δια βίου!
Μην απελπίζεστε όμως, γιατί η κάθεμία μας μπορεί να βρει τον δικό της...κούκλο και να έχει μάτια μόνο για αυτήν! Μέχρι τότε θα ψηφίζουμε τους καλύτερους!
fe-mail.gr