Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΦΛΩΡΙΝΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ, 12:30μμ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΛΕΞΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

Σήμερα 24 Ιουλίου, αυτή την Κυριακή, στην Φλώρινα, επιστρέφουμε για να δηλώσουμε τις προθέσεις μας και τις διαθέσεις μας να παραμείνουμε Πιστοί στον Μακεδονικό Αγώνα και ακλόνητα απέναντι, με οποιονδήποτε τρόπο χρειαστεί, στους απόγονους των κομιτατζήδων, στους καθεστωτικούς προσκυνημένους και στους εγκάθετους της εχθρικής προπαγάνδας που...



εδώ και χρόνι δρά, προπαρασκευαστικά και ανενόχλητα, συνομωτόντας και με άλλες εχθρικές δυνάμεις, επιχειρώντας να δημιουργήσουν ένα ευρύ ανθελληνικό μέτωπο εντός της εως τώρα απελευθερωμένης Μακεδονία μας.

Επιστρέφουμε στην Φλώρινα, μαζί με αδέρφια μας και συναγωνιστές μας από κάθε γωνιά της Μακεδονίας και της Ελλάδος, που δεν λογαριάζουν χιλιόμετρα, ταλαιπωρίες, αντιξοότητες και δυσκολίες, προκειμένου να παραμείνουμε αμετακίνητοι από την υπόσχεση μας να βρισκόμαστε ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ τέτοια εποχή, εκεί που μαρτύρησαν κάτω από την διπλή Οθωμανοβουλγάρικη κάτοχη χιλιάδες Έλληνες της Μακεδονίας και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Αδέρφια, συναγωνιστές και φίλοι, διαδώστε με κάθε τρόπο και μέσο το κάλεσμα μας, πυκνώστε τις τάξεις του ασυμβίβαστου, του συγκροτημένου και του υπεύθυνου αγώνα μας και κοινωνήστε όπου είναι δυνατόν το μήνυμα των Αντιστεκόμενων Ελλήνων...

ΦΛΩΡΙΝΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ, 12:30μμ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΛΕΞΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

Για την Μακεδονία, για την Ελλάδα, για την Ελευθερία... Δεν υπάρχει Δεξιά, δεν υπάρχει Αριστερά, μόνο κόκκαλα υπάρχουν των Ελλήνων τα Ιερά!

"ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"