Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Σου αρέσουν τα αισθησιακά αξεσουάρ. Πιες λίγη σαμπάνια και τσίμπα καπνιστό σολομό ή φράουλες ανάμεσα στα… διαλείμματα.


Θέλεις το καλύτερο σεξ που έχει γίνει ποτέ; Ξεκίνα από το ζώδιό σου. Η ημερομηνία της γέννησής σου καθορίζει πολλά πράγματα στη ζωή σου και κατ’ επέκταση και το σεξουαλικό σου στιλ. Εμείς ρωτήσαμε τους ειδικούς και βρήκαμε ποια στάση ταιριάζει απόλυτα στη σεξουαλική ενέργεια κάθε ζωδίου.


O φοίνικας (το πτηνό)
ΚΡΙOΣ(20 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

O «φοίνικας» έχει να κάνει με τη διείσδυση και προκαλεί εγγυημένες εξάψεις!
Πώς να πιάσεις το φοίνικα: Κάτσε πάνω του, ενώ αυτός είναι ξαπλωμένος ανάσκελα. Η δυναμική αυτής της στάσης θα πρέπει να ανεβάσει τους παλμούς από την πρώτη κιόλας στιγμή. Τώρα, με τα πόδια σου να βρίσκονται στα πλευρά του, πιάσε το πέος του και οδήγησέ το μέσα σου, χρησιμοποιώντας τους κολπικούς μυς για να τον… περιποιηθείς. Έχεις τον έλεγχο του ρυθμού, οπότε μπορείς να κινηθείς όσο σταθερά ή άγρια θέλεις.
Σεξο-προφίλ του Κριού: Είσαι μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει.
Αυθόρμητη, απαιτητική και σαγηνευτική, έχεις τον πλήρη έλεγχο στο κρεβάτι, αλλά και στη ζωή. Διαχωρίζεις τον έρωτα από το πάθος και μια συνάντηση του στιλ «ας το κάνουμε τώρα» σε εκστασιάζει.
Άλλες στάσεις: Η «καρύδα» (Λέων) θα ικανοποιήσει τις ηδονιστικές τάσεις σου και ο «πάνθηρας» (Τοξότης) τις επιθυμίες σου.
Σεξο-συμβουλή: Διάβασε στο σύντροφό σου γαργαλιστικές ιστορίες και… περίμενε!

O μονόκερος (δεν εννοούμε κάτι)
ΤΑΥΡOΣ(20 Απριλίου – 19 Μαΐου)

Θα κάνει την ατίθαση αλλά και ευγενική ψυχή του Ταύρου να νιώσει έτοιμη για ζευγάρωμα.
Πιάσε το μονόκερο από το κέρατο: Ξάπλωσε στο κρεβάτι μπρούμυτα, με τα πόδια σου σε διάσταση. Στη συνέχεια πες στο σύντροφό σου να γονατίσει στο κενό που δημιουργείται ανάμεσα στα πόδια σου. Απ’ αυτή τη θέση θα μπορεί να φιλάει και να τρίβει την πλάτη σου. Καθώς τα κύματα ευχαρίστησης θα μεγαλώνουν, ανασήκωσε τα οπίσθιά σου και άφησέ τον να εισχωρήσει από πίσω. Τύλιξε τα χέρια του γύρω σου, ώστε να μπορεί να χαϊδεύει τις ρώγες, τους ώμους, την πλάτη και -γιατί όχι;- την κλειτορίδα σου. Για έξτρα απόλαυση κι ευχαρίστηση ανασήκωσε τα οπίσθιά σου τη στιγμή του οργασμού.
Σεξο-προφίλ του Ταύρου: Απεχθάνεσαι τις βιασύνες. Είσαι θερμό άτομο, που απολαμβάνει τον αισθησιασμό. Σου αρέσουν τα χάδια μέχρι… τελικής κλιμακώσεως, αλλά α-ρ-γ-ά και με συμμετοχή όλων των αισθήσεων. Μόλις ο σύντροφός σου κερδίσει την εμπιστοσύνη σου, οι αναστολές σου εκμηδενίζονται και παραδίδεσαι στις ερωτικές κινήσεις. Oι τεχνικές σαγηνεύματος που διαθέτεις τον τρελαίνουν και, αν χρειάζεται κάποια ενθάρρυνση, μπορείς να καθοδηγήσεις τα χέρια και τα χείλη του εκεί που πρέπει.
Άλλες στάσεις: Για την υπέρτατη ευδαιμονία δοκίμασε το «φρούτο του πάθους» (Παρθένος) και για απόλυτη σαρκική ευχαρίστηση την «ορχιδέα» (Αιγόκερως).
Σεξο-συμβουλή: Φόρεσε μια σατέν πουκαμίσα στη διάρκεια του σεξ. Θα λατρέψεις την αίσθηση του υφάσματος πάνω στο δέρμα σου.

Το λυχνάρι
ΔΙΔΥΜOΙ (20 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Τρίψου πάνω στο σύντροφό σου και δημιούργησε ερωτικό στατικό ηλεκτρισμό.
Πώς να τρίψεις το λυχνάρι: Ξαπλώστε και οι δύο στο πλάι και αντικριστά ο ένας στον άλλο, για να έχετε επαφή με τα μάτια και τα χείλη. Σήκωσε τα πόδια σου, ξεκόλλα το ένα γόνατο από το άλλο και οδήγησέ τον μέσα σου. Αν μπορείς (κι αν έχεις γλιτώσει μέχρι τώρα το λουμπάγκο), «κλείδωσε» τους αστραγάλους σου γύρω από το λαιμό του και κινηθείτε μαζί ρυθμικά. Πιάσε το πέος του, καθώς γλιστράει μέσα έξω, και στη συνέχεια ερέθισε τη σχισμή ανάμεσα στα οπίσθιά του και χάιδεψε τους όρχεις του. Κράτησέ τον γερά και μετά κυλιστείτε μαζί, για να νιώσετε τη χαρά του σεξ εν κινήσει.
Σεξο-προφίλ του Διδύμου: Πάλλεσαι ολόκληρη και μιλάς στη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Απαιτείς ένα συνονθύλευμα ερωτικών αισθήσεων και παραισθήσεων και θέλεις να δεις, να γευτείς και να μυρίσεις το σεξ – ακόμη και η φωνή του σ’ ερεθίζει. Σου αρέσει να βλέπεις άντρες να εκλιπαρούν και τρελαίνεσαι να σαγηνεύεις.
Άλλες στάσεις: Θα λατρέψεις το «ροδάκινο» (Υδροχόος) για μια εκτίναξη αδρεναλίνης, ενώ τα «άνθη κερασιάς» (Ζυγός) θα σε κάνουν αντικείμενο λατρείας.
Σεξο-συμβουλή: Σου αρέσει να πειραματίζεσαι με το τηλεφωνικό σεξ, γι’ αυτό πάρτε τα κινητά σας στο κρεβάτι και νιώστε βρόμικοι και σέξι.

O λωτός (το εξωτικό φρούτο)
ΚΑΡΚΙΝOΣ(21 Ιουνίου – 21 Ιουλίου)

Νιώσε ζεστασιά και πάρε τον έλεγχο μ’ αυτή τη στάση.
Πώς να φας το λωτό: Ζήτησέ του να κάτσει με τα πόδια ανοιχτά, μετά κάθισε απέναντί του τυλίγοντας τα πόδια του γύρω από τη μέση του. Γλίστρα πάνω στο πέος του (τα χέρια του θα υποστηρίζουν τους γλουτούς σου) και ακολούθησε έναν αργό αλλά ισχυρό ρυθμό. «Κλείδωσε» τους αστραγάλους σου πίσω του, αγκάλιασε το πάνω μέρος του σώματός του για βαθύτερη διείσδυση και ζήτησέ του να ερεθίσει την κλειτορίδα σου.
Έχεις πλέον βυθιστεί στον τέλειο καρκινικό συνδυασμό: σεξ ενώπιος ενωπίω με έντονα συναισθηματικά στοιχεία.
Σεξο-προφίλ του Καρκίνου: Η σεξουαλική σου έκφραση είναι φλογερή. Τα προκαταρκτικά σε οδηγούν στο χείλος του πάθους και ένας οργασμός συνεπάγεται την απόλυτη παράδοση, οπότε η εμπιστοσύνη στο σύντροφό σου είναι το παν. Oι ταυτόχρονοι οργασμοί αποτελούν συχνά πηγή ικανοποίησης για σένα.
Άλλες στάσεις: Το «ανακόντα» (Σκορπιός) μεγιστοποιεί τον αισθησιασμό, ενώ το «δελφίνι» (Ιχθύες) φέρνει στα ύψη τη σωματική και συναισθηματική ικανοποίηση.
Σεξο-συμβουλή: Είσαι αισθησιακή και αισθαντική, γι’ αυτό τύλιξε τον αγαπημένο σου σε σατέν σεντόνια και βυθίσου στο πάθος.

Η καρύδα (άλλο φρούτο)
ΛΕΩΝ(22 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Αυτή η στάση θα ικανοποιήσει τις ηδονοβλεπτικές τάσεις σου προσφέροντας οπτικό ερεθισμό στο μάξιμουμ (και ζάχαρη στο μηδέν).
Πώς να φας την καρύδα: Κάθισε με τα πόδια ανοιχτά, τα πόδια σας να ακουμπάνε μεταξύ τους και τα γόνατα λυγισμένα. Άνοιξε περισσότερο τα πόδια σου και ανασηκώσου, ώστε να έρθεις πάνω του. Τώρα γείρε, ώστε ν’ ακουμπήσεις πάνω στα πόδια του (τα οποία θα πρέπει να παραμείνουν λυγισμένα) και αρχίστε να κουνιέστε τραμπαλιστά (βάρκα, βαρκούλα). Ρίξτε τους ρυθμούς και άρχισε ν’ αυνανίζεσαι ζητώντας του να μπει κι εκείνος στο χορό. Τέλειωσε πρώτη και παρακολούθησέ τον να έρχεται σε οργασμό.
Σεξο-προφίλ του Λέοντα: Η σεξουαλικότητά σου είναι εκθαμβωτική και είσαι ειλικρινής όσον αφορά τις ανάγκες σου. Σου αρέσει να σε χαϊδεύουν ενώ ακόμα φοράς τα ρούχα σου, αλλά η αίσθηση του δερμάτινου στο εσωτερικό των μηρών σου φέρνει στην επιφάνεια τον πρόστυχο εαυτό σου. Εκστασιάζεσαι από κάθε ματιά, ήχο ή άγγιγμα που έχει σχέση με σεξ και όσο ο σύντροφός σου σε καλομαθαίνει, είσαι πανευτυχής.
Άλλες στάσεις: Βγάλε το ζώο που κρύβεις μέσα σου με τον «πάνθηρα» (Τοξότης) και δοκίμασε το «φοίνικα» (Κριός) για να νιώσεις αφέντρα.
Σεξο-συμβουλή: Είσαι από τη φύση σου προκλητική, οπότε βούτα έναν καθρέφτη και κάν’ το με τον εαυτό σου!

Το φρούτο του πάθους (και του λάθους ενίοτε)
ΠΑΡΘΕΝOΣ (23 Αυγούστου – 21 Σεπτεμβρίου)

Αυτή η αισθησιακή και σοφιστικέ τεχνική θα ικανοποιήσει την ανάγκη σου για συναισθηματική κάλυψη.
Πώς να δαγκώσεις το ροδάκινο: Πώς να φας το φρούτο του πάθους: Βάλ’ τον να καθίσει στο κρεβάτι με τα πόδια του σε έκταση και κάθισε καβάλα πάνω του. Τώρα τράβα τα γόνατά σου ψηλά και άρχισε να δίνεις το ρυθμό. Πρότεινέ του να σε σηκώσει με τα χέρια του και να πάρει τον έλεγχο των ωθήσεων. Το «φρούτο του πάθους» είναι μία από τις στάσεις με μεγάλη πιθανότητα να σου προσφέρουν την υπέρτατη ηδονή – έναν ταυτόχρονο οργασμό σαν κερασάκι στην τούρτα!
Σεξο-προφίλ της Παρθένου: Απεχθάνεσαι τις δημόσιες εκδηλώσεις στοργής και προτιμάς κάτι πιο «κατ’ οίκον». Η ιδανική κατάσταση για σένα είναι ένα παθιασμένο τελετουργικό ερεθισμού και προκαταρκτικών. Η σεξουαλικότητά σου κόβει την ανάσα και είσαι γνώστης της τεχνικής. Εδώ μιλάμε για τέχνη κι εσύ είσαι ο Ρέμπραντ (τουλάχιστον). Σου αρέσει ν’ αντιστέκεσαι, μέχρι που υποκύπτεις στην… πίεση.
Άλλες στάσεις:Απολαμβάνεις τη σεξουαλική ενέργεια των άλλων ζωδίων της γης, του Ταύρου και του Αιγόκερου, οπότε δοκίμασε το «μονόκερο» (Ταύρος), που προσφέρει έναν πιο εγκεφαλικό οργασμό, και την «ορχιδέα» (Αιγόκερως) για να αποκαλύψεις τη δύναμη της αξιοθαύμαστης λίμπιντό σου!
Σεξο-συμβουλή: Σου αρέσουν τα αισθησιακά αξεσουάρ. Πιες λίγη σαμπάνια και τσίμπα καπνιστό σολομό ή φράουλες ανάμεσα στα… διαλείμματα.