Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Paralia Katerini este o plaja cosmopolitana...


Paralia Katerini este o plaja cosmopolitana care se întinde pe mai mulţi kilometri, cu nisip curat si ape limpezi. Acesteia i-a fost atribuit Europene Blue Flag pentru mai mulţi ani. Intinsa ca o mare de nisip Paralia Katerini, atrage un numar mare de turisti in fiecare vara. De aici se poate privi imaginea impunatoare a Muntelui Olimp si muntele muzelor din Pieria. Paralia este, de asemenea, un bun punct de plecare pentru a vizita toate monumentele de hinterland ale regiunii.Tot aici este un port în care puteti acosta yachturi si ambarcatiuni. Mii de turisti din Europa de Est aleg in fiecare an sa isi petreaca vacanta in Paralia Katerini


LOCATII
 | VACANTA PARALIA KATERINI
Un mare număr de hoteluri moderne de toate categoriile, camere de închiriat, multe restaurante şi taverne grecesti şi de bucătărie internaţională, magazine abundente, sporturi de apa, precum şi o mare varietate de cluburi de noapte garantează o vacanţă de vis .
AUTOSTRADA | VACANTA PARALIA KATERINI
Situata la doar 8 km de Katerini, este usor de ajuns de la autostrada nationala  E75 (intersectii: Katerini sau Korinos) si de la recentul drum de coasta finalizat de la olympic beach (Katerinoskala). Este de asemenea deservita de calea ferata de la Salonic la Atena (statia: Katerini).