Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΤΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΦΟΝΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ SHOWBIZ???


Εξαρθρώθηκε κύκλωμα από τις αρχές της Νέα Υόρκης.

Ένα κύκλωμα πορνείας της «υψηλής» κοινωνίας το οποίο τα τελευταία τρία χρόνια είχε κερδίσει περισσότερα από 7 εκατ. δολάρια προσφέροντας σεξ με καλλονές και ακριβά ναρκωτικά στους εύπορους πελάτες του εξαρθρώθηκε από τις αρχές της Νέας Υόρκης.

Το πρακτορείο συνοδών πολυτελείας, “Ηigh Class NY”, δεν «προσέφερε» στους πελάτες του μόνο όμορφες κοπέλες για να τους κρατούν συντροφιά αλλά κατά κύριο λόγο… ναρκωτικά και σεξ ότι ημέρα και ώρα εκείνοι το ζητούσαν!

Σύμφωνα με την «New York Post», συνολικά 1 μέλη του «πρακτορείου» συνελήφθησαν, ενώ είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες να γίνουν και συλλήψεις πελατών.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα, ότι στην μεγάλη λίστα πελατών του “Ηigh Class NY”, περιλαμβάνονται ονόματα διάσημων αθλητών, ηθοποιών του Χόλιγουντ και κυρίως ατόμων από τις χρηματοοικονομικές αγορές και στελεχών επενδυτικών ταμείων.

Η αλήθεια είναι ότι το εν λόγω πρακτορείο ήταν μόνο για «χοντρά» πορτοφόλια αφού οι τιμές για τις κοπέλες κυμαίνονταν από 400 έως 3.600 δολάρια την ώρα, ανάλογα με τα... σωματικά προσόντα της κάθε «συνοδού», σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Όπως έγινε μάλιστα γνωστό, οι πελάτες που πλήρωναν με μετρητά και όχι με κάρτα, είχαν έκπτωση έως 600 δολάρια!

Ο εισαγγελέας κ. Charles Hynes σε συνέντευξη Τύπου, αποκάλυψε ακόμη ότι ένας από τους πελάτες του “Ηigh Class NY” ξόδεψε σε έναν χρόνο το ποσό των 170.000 δολαρίων!

Οι πελάτες χρησιμοποιούσαν μάλιστα μυστικούς κωδικούς για να πάρουν αυτό που ήθελαν. Όταν για παράδειγμα κάποιος επιθυμούσε να του φέρουν ηρωίνη έλεγε: «Θα ήθελα ένα μπουκάλι σαμπάνια».

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται τώρα για διαφθορά, πορνεία, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Οι υπάλληλοι πάντως του πρακτορείου “Ηigh Class NY” που είχε ως «βιτρίνα» τις συνοδούς πολυτελείας δηλώνουν σοκαρισμένοι με τα όσα έχουν συμβεί