Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Ρόδος: δεν πήγε ο γαμπρός στο γάμο λόγω .. μποφόρ

Λογάριασαν χωρίς τα… μποφόρ. Ο γάμος που ονειρευόταν να κάνει ένα ζευγάρι στην πανέμορφη Σύμη έπεσε πάνω σε απαγορευτικό και τελικά αναβλήθηκε! Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, όταν η νύφη και ο γαμπρός (που ζουν στη Ρόδο) ετοιμαζόντουσαν να μεταβούν στη Σύμη για να παντρευτούν.
Η κοπέλα μετέβη το πρωί με το «Δωδεκάνησος Εξπρές» μαζί με τους συγγενείς και τους φίλους της και ο γαμπρός είχε προγραμματίσει να πάει με τους κολλητούς του και την οικογένεια του με καϊκάκι από την περιοχή της Καμείρου Σκάλας Ρόδου. Όμως οι μελλόνυμφοι, που περίμεναν πώς και πώς να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό του Ταξιάρχη Πανορμίτη της Σύμης, δεν τα κατάφεραν, καθώς ο καιρός τους χάλασε τα σχέδια. Λίγο μετά τις 11.00 το πρωί οι άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή της Καμείρου Σκάλας «έδεσαν»...
το σκάφος στο λιμάνι και έτσι η νύφη έμεινε να περιμένει μάταια με την ανθοδέσμη στα χέρια τον καλό της στον Πανορμίτη.
Ο γάμος, τελικά, αναβλήθηκε και τώρα -καιρού επιτρέποντος- αναμένεται να γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην ίδια εκκλησία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή τη φορά το… ζευγάρι θα συμβουλευτεί την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για να σιγουρέψει τη μετάβαση του.
Πηγή: Espresso