Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Έχω επεξεργαστεί τη φωτογραφία για δύο λόγους.

Ο πρώτος είναι πως η Ελένη είναι μητέρα τριών παιδιών-μάλλον θα πάει και για τέταρτο οσονούπω-και ο δεύτερος διότι....
εδώ και μερικές ώρες που κυκλοφόρησε η φωτογραφία στο διαδίκτυο ακούω και διαβάζω πάρα πολλά. Καταρχάς η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν κολλάει...στην ιστορία της Ελένης. Στην διαδρομή της.

Από τότε που αποφάσισε να φουσκώσει το στήθος της μέχρι σήμερα. Και τι εννοώ; Μα όταν ήταν ακόμη μελαχρινή η παρουσιάστρια δεν διέθετε τόσοοοοο μεγάλο στήθος. Θυμόσαστε φαντάζομαι εσείς οι φανατικοί του blog μου, ότι έχουμε φέρει στο φως παλιές φωτογραφίες που το στήθος ήταν πολύ μικρό. Οπότε δεν κολλάει χρονικά το μέγεθος με την ηλικία. Όπως και να ‘χει, είναι μια φωτογραφία που η ίδια η Ελένη επιθυμεί να εξαφανίσει. Να σκίσει.

Να σβήσει από το χάρτη. Και είναι πολύ λογικό. Οι εικόνες αυτές φέρνουν ξανά στην επιφάνεια ένα πολύ διαφορετικό προφίλ από αυτό που χτίζει εδώ και χρόνια. Δεν είναι πια το κορίτσι το αλανιάρικο που πήγαινε στην εκπομπή της "καπάκι" μετά τα "ζούκια". Είναι η ΚΥΡΙΑ Μενεγάκη. Μια γυναίκα με τρία παιδιά, ένα διαζύγιο και ένα νέο σύντροφο.

Το προφίλ μιας σύγχρονης δυναμικής γυναίκας που ακολουθεί, δεν δίνει περιθώρια για "επιστροφές στο παρελθόν". Μόνο η Ελένη ξέρει αν η φωτογραφία έχει υποστεί μοντάζ και έχει φουσκώσει... Μόνο η Ελένη!