Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

ΠΑΠΑΡΗΓΑ: ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

"Το δίλημμα σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα είναι πραγματικό αλλά μετατράπηκε σε είδωλο με στόχο να κρυφθεί η πραγματικότητα, ότι τα δύο μεγάλα κόμματα δεν έχουν διαφορές", είπε στη γενική τοποθέτησή της στο κλείσιμο της τηλεοπτικής αναμέτρησης των πολιτικών αρχηγών η κ. Παπαρήγα. Στις 8 Ιούνη, πρόσθεσε η Γραμματέας του ΚΚΕ, θα επιδράσουν στο λαό τα αποτελέσματα της κάλπης και αυτό που περιμένει τους εργαζόμενους, είναι χολή. "Απευθυνόμαστε στα εργατικά στρώματα και ιδιαίτερα στους νέους", είπε η κ. Παπαρήγα και τους λέμε ότι σε αυτή την κάλπη πρέπει να αναμετρηθεί η ικανότητα του λαού να είναι απείθαρχος και να αντεπιτεθεί.

Χρειάζεται αιφνιδιαστική αντεπίθεση, να μας ψηφίσουν και όσοι δεν συμφωνούν μαζί μας , γιατί το ΚΚΕ μπορεί να διαχειριστεί με ευθύνη την ψήφο τους, κατέληξε η κ. Παπαρήγα.

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα απαντώντας σε ερώτηση για τη συμμετοχή της χώρας στην ΕΕ και τα κονδύλια που εχουν εισρεύσει στην Ελλάδα τόνισε ότι σε ποσοστό που ανέρχεται περίπου στο 80% (των κονδυλίων) πηγαίνουν σε μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους , παρ' ότι , όπως είπε, γίνονται και έργα που μπορεί να είναι επωφελή για τον λαό.