Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

ΚΑΚΟΗΘΗ ΟΓΚΟ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΝΤΕΠΕΣ ΜΟΝΤ

Ο τραγουδιστής των Depeche Mode Ντέιβιντ Γκάχαν υπεβλήθη σε επιτυχή επέμβαση αφαίρεσης κακοήθους όγκου από την ουροδόχο κύστη, αποκάλυψε την Πέμπτη το βρετανικό συγκρότημα, ανακοινώνοντας παράλληλα επανάληψη της παγκόσμιας περιοδείας του στις αρχές Ιουνίου.

Το συγκρότημα καλεί τους fans, που δεν μπόρεσαν να δουν το συγκρότημα από κοντά λόγω της αιφνίδιας ασθένειας του Ντέιβιντ Γκάχαν, να κρατήσουν τα εισιτήριά τους, καθώς «γίνονται προσπάθειες» για να δοθούν οι ακυρωμένες συναυλίες.

Οι Depeche Mode αναγκάστηκαν να ακυρώσουν σειρά προγραμματισμένων συναυλιών, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα, μετά την έκτακτη εισαγωγή του τραγουδιστή τους στο νοσοκομείο στις 12 Μαΐου.

Το συγκρότημα ανακοίνωσε τότε ότι η εισαγωγή του οφειλόταν σε επιπλοκές που παρουσίασε λόγω γαστρεντερίτιδας.

«Νέες ιατρικές εξετάσεις που έγιναν κατά τη νοσηλεία του αποκάλυψαν την παρουσία κακοήθους όγκου στην ουροδόχο κύστη, ο οποίος αφαιρέθηκε με επιτυχία» αναφέρει το συγκρότημα στην επίσημη ιστοσελίδα του.

«Βάσει των οδηγιών των γιατρών, ο Ντέιβ πρέπει να αναπαυθεί ως τις 8 Ιουνίου, για να είναι εγγυημένη η πλήρης ανάρρωσή του» προστίθεται στην ανακοίνωση, το οποίο εκφράζει επίσης τη βαθειά του λύπη για την ακύρωση συναυλιών του και ευχαριστεί τους θαυμαστές του για την υποστήριξή τους.

Λόγω του προβλήματος υγείας που παρουσίασε ο Γκάχαν ματαιώθηκαν επίσης συναυλίες του συγκροτήματος στην Τουρκία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, τη Σερβία και την Κροατία.