Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:"Οχι σε ψευτοδιλήμματα"

"Οχι σε ψευτοδιλήμματα"

"Είμαστε η άλλη δύναμη. Είμαστε διαφορετικοί. Έχουμε άλλη αντίληψη" είπε ο Γ. Καρατζαφέρης στη γενική τοποθέτησή του στο κλείσιμο της τηλεοπτικής αναμέτρησης των πολιτικών αρχηγών και έφερε ως παράδειγμα την επιλογή του κόμματός του να καταθέσει το ποσό του 1 εκ. ευρώ για το Ταμείο κατά της φτώχειας.

"Πιο πολύ αξίζει αυτό, από το να σπαταλήσουμε χρήματα για διαφημιστικά" πρόσθεσε. Ο κ. Καρατζαφέρης ζήτησε από τους πολιτικούς αρχηγούς να υιοθετήσουν την πρότασή του για περικοπή του μισθού των πολιτικών (πρωθυπουργού, υπουργών) κατά 50% ώστε να αποδείξουν με τον τρόπο αυτό πως νοιάζονται πραγματικά για τον ελληνικό λαό και συνεισφέρουν στην άμβλυνση της κρίσης.

Ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι το κόμμα του δεν θέτει διλήμματα του τύπου "σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα" ή παλαιότερα "Καραμανλής ή τανκς", γιατί αυτά - ανέφερε - είναι "ψευτοδιλήμματα". Επανέλαβε ότι ο ΛΑΟΣ πρεσβεύει τον διάλογο για την λύση των προβλημάτων του τόπου.

Είμαστε "αποφασιστικοί, μεθοδικοί και δυναμικοί" πρόσθεσε. "Αλλάζουμε το πολιτικό σκηνικό, δεν έχουμε αγκυλώσεις, δεν μπαίνουμε σε ράγες, ταξιδεύουμε στο όνειρο του πολίτη. Σκεπτόμαστε με αγάπη στον Έλληνα", κατέληξε.

Υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος ώστε να αποφανθεί ο ελληνικός λαός αν επιθυμεί την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ τάχθηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, απαντώντας σε ερώτηση για την Εξωτερική Πολιτική, υιοθετώντας την λογική Σαρκοζί στο θέμα και δηλώντας την αντίθεση του κόμματός του στην ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας.