Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΤΟ ΝΤΙΜΠΕΙΤ...




























Ο πρωθυπουργός επεμεινε στις μεταρρυθμίσεις, μιλώντας για το δρόμος της ευθύνης απο τη μια και το δρόμο του λαϊκισμού από την άλλη. Επανέλαβε οτι δεν υπηρχε πολιτικός ιθύνων νους στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου, προσθέτοντας ότι ουδείς πολιτικος χρηματίσθηκε. Επιχείρησε να προκαλέσει τον Γιώργο Παπανδρέου, λέγοντας οτι "επειδή γίνεται λόγος περι βαρβαρότητας, ποτέ δεν έδωσα διαταγή να δαρούν συνταξιούχοι, ούτε να σκάσουν λάστιχα αγροτών".

Ο Γιώργος Παπανδρέου έδωσε έμφαση στην διαφθορά, τονίζοντας ότι ειναι έτοιμος να χτυπηθεί με αντιλήψεις και συμφέροντα επειδή δεν χρωστά σε κανένα. "Ας ματώσουμε, τολμώ να το κάνω, γιατί δεν με κρατάει κανένας" είπε χαρακτηριστικά. Στο σημείο αυτό, ειπε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ανανεωμένες αποψεις και στελέχη για να προχωρήσει.


Η Αλέκα Παπαρήγα ανέβασε τους τόνους οταν ρωτήθηκε για την υπόθεση Γερμανός, λέγοντας χαρακτηριστικά οτι "η ηθική μας έχει εκτιμηθεί και απο τους βασανιστές"


Ο Αλέκος Αλαβάνος επιχείρησε ανεπιτυχώς να ανοίξει ένα είδος διαλόγου με τον πρωθυπουργό, απευθύνοντας του ερωτήσεις, χωρίς βεβαίως να λάβει απάντηση,

Τέλος ο Γιωργος Καρατζαφέρης φανηκε να επιχειρει να αποτινάξει την εικονα του ακραίου, ενώ επανάβε οτι " η παράταξη έχει δύο κομματα, τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ"