Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Δύσκολες ώρες για τον Michael Jackson

Αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να αναγκαστεί να αναβάλει εκ νέου τις προγραμματισμένες για τον Ιούλιο συναυλίες του βρίσκεται ο Michael Jackson, καθώς εξακολουθεί να δίνει τη μάχη του με τον καρκίνο, όπως διέρρευσε το βράδυ της Πέμπτης.

Ο 50χρονος βασιλιάς της pop θα υποβληθεί σε ακτινοθεραπεία, προκειμένου να αντιμετωπίσει την ασθένειά του. Ωστόσο, σύμφωνα με το περιβάλλον του, η εξαντλητική αυτή διαδικασία, ενδέχεται να τον καταβάλει τόσο, ώστε να μην είναι ικανός να πραγματοποιήσει τις συναυλίες του.

Πρόσφατα, έμπειροι γιατροί από το Beverly Hills τον εγχείρησαν, αφαιρώντας δέρμα από τη μύτη και το χέρι του, ωστόσο ένα σημάδι στο μάγουλό του τους προβληματίζει.

«Ο Michael βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλλημα. Εάν αφαιρέσει το σημάδι στο μάγουλό του, θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει τις συναυλίες. Ωστόσο, οι ειδικοί επιμένουν ότι η ακτινοθεραπεία είναι πιο αποτελεσματική» τόνισε άτομο από το στενό περιβάλλον του θρυλικού τραγουδιστή και προσέθεσε: «Το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι να απογοητεύσει το κοινό του, που αδημονεί να τον δει ξανά στη σκηνή».