Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Κολινδρού του Δήμου Πύδνας – Κολιν δρού ανοίγει και φέτος τις πύλες του και χαρίζει δροσερές στιγμές στους επισκέπτες.


Για ακόμη μία χρονιά ο κολυμβητήριο έχει την δυνατότητα να καλύπτει τις ανάγκες εκμάθησης κολύμβησης, ενώ πέρα από τους μαθητευόμενους κολυμβητές ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιεί το κολυμβητήριο αφού έχουν προβλεφθεί ώρες για το ευρύ κοινό.
Πρέπει να τονιστεί ότι υπάρχει και δεύτερη πισίνα (επιβοηθητική) πισίνα εκμάθησης, η οποία χρησιμοποιείται για τις μικρότερες ηλικίες. Οι εγκαταστάσεις είναι σύγχρονες και οι κανόνες υγιεινής τηρούνται απαρέγκλιτα από το προσωπικό του κολυμβητηρίου.
Συνολικά θα λειτουργήσουν τρία τμήματα εκμάθησης κολύμβησης: Το πρώτο για παιδιά από 6 έως 14 ετών, το δεύτερο τμήμα για άτομα από 15 ετών και πάνω και το τρίτο τμήμα θα αφορά γυναίκες. Τα μαθήματα θα γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή, ενώ το κολυμβητήριο θα λειτουργεί για το κοινό από τις 14:00 έως 18:30, καθημερινές και Σαββατοκύριακα. Τα μαθήματα κολύμβησης ξεκινούν στις 20 Ιουνίου, ενώ οι εγγραφές ξεκινούν σήμερα Πέμπτη 9 Ιουνίου. Περισσότερε πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: 2353032177 (σταθερό) και 6945165994 (κινητό). Παράλληλα στον χώρο λειτουργούν και χώροι αναψυχής για τις ανάγκες των επισκεπτών.